Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΑΣΚΕΤ Άρης Στόχος η βελτίωση


Ο Ντέιβιντ Μπλατ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη το απόγευμα της Παρασκευής και οριοθέτησε τους στόχους των «κιτρίνων» από τη στιγμή που θα αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία. Η βελτίωση των επιδόσεων του Άρη στην Α1 είναι η προτεραιότητα του Αμερικανού τεχνικού σύμφωνα με τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στη συμπρωτεύουσα.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ αρχικά δήλωσε: «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου πηγαίνω σε ομάδα στη μέση της χρονιάς. Είναι μία διαφορετική και ασυνήθιστη κατάσταση για μένα. Μετά το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, δεν είχα την πρόταση που θα ήθελα και είχα την εντύπωση ότι τη σεζόν 2009-2010 δεν θα ήμουν σε καμία ομάδα, αλλά ο Άρης μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες κι αυτό ακριβώς που θα ήθελα».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο μόνος τρόπος για να δείξω πόσο ικανοποιημένος είμαι που βρίσκομαι εδώ, είναι μέσα από την σκληρή δουλειά που θα γίνει και από την ομάδα που θα φτιάξουμε, θα κάνει ευτυχισμένους και υπερήφανους και τους ανθρώπους του Άρη, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας».
Ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του Άρη με την Χάποελ στην Ιερουσαλήμ, λέγοντας: «Είδα το παιχνίδι κι αυτό που έχω να είναι ότι ο Άρης έπαιξε καταπληκτικά και μακάρι να έχει αυτά τα εξαιρετικά ποσοστά σε κάθε αγώνα. Ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο, αλλά θα δουλέψουμε σε πολλά πράγματα για να βελτιωθεί η ομάδα, ώστε να έχει σταθερότητα και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι έρχομαι σε μία πραγματικά καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο, με βάθος και ποιότητα σε πολλές θέσεις. Γνωρίζω πολύ καλά τον Φώτη Κατσικάρη που με διαδέχτηκε στην Αγία Πετρούπολη, ξέρω λοιπόν ότι η ομάδα είναι πολύ καλά προπονημένη. Προφανώς το ρεκόρ που έχουμε στην Ελλάδα δεν είναι αυτό που πρέπει και αυτό που θέλει ο κόσμος κι αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: