Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις Εντίνιο

Σίγουρος ότι θα επέστρεφε κάποια στιγμή στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί με τη φανέλα κάποιας ομάδας, ήταν ο Εντίνιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε λίγο πριν αναχωρήσει από τη Μάλαγα για τη Θεσσαλονίκη.Ο Πορτογάλος σέντερ φορ σχολίασε μέσω του «Sentra 103.3» ότι, πλέον, έχει το μυαλό του μόνο στον «δικέφαλο του Βορρά», συμπληρώνοντας ότι δεν βλέπει τον ΠΑΟΚ ως μία ευκαιρία να δώσει απαντήσεις στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Ελλάδα. Όταν έφυγα από την ΑΕΚ ήξερα ότι θα επιστρέψω, αλλά δεν περίμενα πως αυτό θα γίνει τόσο σύντομα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να παίξω όσο πιο γρήγορα γίνεται», είπε αρχικά ο Πορτογάλος άσος και συμπλήρωσε για το αν θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις στην «Ένωση»:

«Όχι, δεν είναι θέμα απάντησης. Άλλωστε, έφυγα από την ΑΕΚ για να παίξω στην Ισπανία και έχω και συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι παρελθόν για μένα. Τώρα θα παίζω στον ΠΑΟΚ και σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ».

«Καλές οι προϋποθέσεις»

Στη συνέχεια ο Εντίνιο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω την ομάδα και έχω δει και κάποια ματς φέτος, καθώς έχω πολλούς φίλους εδώ. Μέτρησε επίσης η επαφή με τον πρόεδρο, με τον Σάντος και τον Κονσεϊσάο. Ο ΠΑΟΚ έχει καλές προϋποθέσεις για να συνεχίσω την καριέρα μου. Αυτό που ξέρω και από τον προπονητή είναι ότι θέλουν να παλέψουν κάθε στόχο και αυτό θα κάνουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: