Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ζιάκας: «Ήταν μία παρεξήγηση»

Ζιάκας: «Ήταν μία παρεξήγηση»
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Παναγιώτης Ζιάκας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τα όσα είπε ο Σάββας Κωφίδης λέγοντας: «Είχαμε την αγωνία μας για τον αγώνα, με το αποτέλεσμα στο ημίχρονο να είναι άσχημο. Ζητήσαμε από τους παίκτες να κερδίσουν τον αγώνα. Ήταν μία παρεξήγηση. Δεν ήξεραν τον κ. Σαμαβάρι, είναι το σωματότυπο του τέτοιο που ίσως να τον μπέρδεψαν και να είπαν ότι υπήρχαν ορισμένοι εύσωμοι μαζί μας. Αλλά μόνος εγώ και ο κ. Σαμαβάρι πήγαμε στα αποδυτήρια. Δεν ήταν κανένας άλλος» και συμπλήρωσε: «Ο κ. Τσινός μου ζήτησε να βγούμε έξω για να ηρεμήσουν οι παίκτες, και μίλησε με τον κ. Σαμαβάρι».
Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Έπρεπε να ζητήσουμε την άδεια του προπονητή για να μιλήσουμε στους παίκτες; Ναι αλλά από απειρία και αγωνία κάναμε ότι κάναμε. Θεωρώ ότι το θέμα είναι λήξαν και δεν έχουμε καμία πρόθεση να προσβάλουμε το τεχνικό τιμ και τον προπονητή».
Για τα μεταγραφικά είπε: «Έχουμε ήδη ορισμένες συμφωνίες, η ομάδα θα ενισχυθεί είναι δεδομένο. Οι φίλαθλοι να είναι σίγουροι ότι η ομάδα του Ηρακλή θα ενισχυθεί. Δεν έχουμε στο μυαλό μας να αντικαταστήσουμε κάποιους παίκτες που φεύγουν, αλλά να ενισχυθεί η ομάδα. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, η ενίσχυση της ομάδας» και συμπλήρωσε: «Η παρουσία μας δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Λαντάνι. Κάθε ΠΑΕ πρέπει να λειτουργεί, υπάρχουν αρκετά θέματα που απασχολούν και μπορεί ο καθένας να προσφέρει. Από την διοικητική οργάνωση, ως τις δημόσιες σχέσεις».
Για το θέμα της προσφυγής του Κοβαλέφσκι είπε: «Ετοιμάζεται ο Κοβαλέφσκι να κάνει προσφυγή, έχουμε ενημερωθεί και θα κάνουμε κάποιες κινήσεις για να βρούμε λύση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: