Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Παρελθόν από την Αταλάντα ο Κόντε


Ο Αντόνιο Κόντε Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αταλάντα αποτελεί ο Αντόνιο Κόντε, που, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου, υπέβαλε την παραίτησή του την Πέμπτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η ήττα της Τετάρτης από τη (0-2) Νάπολι.

Από την πλευρά της Αταλάντα επιβεβαιώθηκε η αποδοχή της παραίτησης. «Η Αταλάντα ενημερώνει ότι έχει γίνει δεκτή η παραίτηση που έδωσε σήμερα ο Αντόνιο Κόντε και η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει υπό την καθοδήγηση του προπονητή νέων Βάλτερ Μπονατσίνα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ήταν η σωστή κίνηση», σχολίασε ο ίδιος ο Κόντε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». «Είχα αποφασίσει να φύγω και παραιτήθηκα από το βράδυ της Τετάρτης, αλλά το αίτημά μου απορρίφθηκε και το επανέφερα την Πέμπτη. Λυπάμαι επειδή δεν έκανα αυτό που ήθελα στην ομάδα. Την αφήνω έχοντας κατακτήσει 13 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, αποτέλεσμα που κάθε άλλο παρά καταστροφή είναι», συμπλήρωσε ο πρώην άσος της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: