Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Εγκώμια και ρευστό


Ικανοποιημένος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς... Ήταν που ήταν εξαιρετικό το κλίμα στους Θρακομακεδόνες την Πέμπτη από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, ήρθαν τα μπράβο από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και το έξτρα πριμ από τον Νίκο Θανόπουλο για να δέσει το... γλυκό και να γελάσει επιτέλους λίγο παραπάνω και το χειλάκι των παικτών της ΑΕΚ. Η αρχή έγινε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος για πρώτη φορά ανέβηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για καλό λόγο.

Αυτός δεν ήταν άλλος προκειμένου να μοιράσει στους «κιτρινόμαυρους» το ποσό που τους αναλογεί από τις 150.000 ευρώ που είχαν υποσχεθεί στους παίκτες οι Νοτιάς, Παππάς και Αδαμίδης. Η κίνηση αυτή μάλιστα εξέπληξε ευχάριστα τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήξεραν ότι δεν θα τα έχαναν τα λεφτά, αλλά δεν περίμεναν ότι θα τα πάρουν και τόσο γρήγορα. Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, αμέσως.

Αμέσως μετά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μάζεψε τους παίκτες του για να τους δώσει συγχαρητήρια και να τους στρέψει τη προσοχή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. «Με αυτήν την νίκη και την εμφάνιση δείξατε σε όλους ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και ότι μπορείτε να κερδίσετε τον καθένα σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε. Συγχαρητήρια σε όλους σας, κάνατε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ και το είδατε χθες το βράδυ» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Δεν πρέπει να μείνουμε όμως σε αυτήν την νίκη. Αν δεν συνεχίσουμε το ίδιο καλά όμως, δεν θα έχουμε κάνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και νίκες για να πετύχουμε τους στόχους που μας έχουν μείνει την φετινή σεζόν. Δείξατε τι μπορείτε να κάνετε και πρέπει να το αποδεικνύετε σε κάθε παιχνίδι. Τα επόμενα ματς είναι σημαντικά και πρέπει να τα κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: