Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Σάντος: «Έπρεπε να βάλουμε κι άλλα γκολ»

Σάντος: «Έπρεπε να βάλουμε κι άλλα γκολ»

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από τις τελικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Λάρισα. «Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και παρότι χάσαμε το πέναλτι, αντιδράσαμε σωστά και πετύχαμε το γκολ. Έπρεπε όμως να βάλουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε πολύπλοκο. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό, αλλά εμείς αντιδράσαμε σωστά, συνεχίζοντας την πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ήμασταν καλά οργανωμένοι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός που πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ κακοί στις αντεπιθέσεις. Αρκετοί παίκτες νομίζουν ότι η λογική είναι να πάνε στο ένας εναντίον όλων κι αυτό είναι λάθος. Έχουμε δουλέψει αρκετά επί του συγκεκριμένου ζητήματος, φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Ακόμη, έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Είναι τομείς στους οποίους θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Εγώ θα ήθελα τον Σαλπιγγίδη σε κάθε ομάδα που θα ήμουν. Θα μπορούσε να παίξει σε κάθε ομάδα της Ελλάδας με τα χαρακτηριστικά που έχει. Αυτή είναι η γνώμη μου σαν προπονητής. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι άλλο».

Για την προσπάθεια απόκτησης επιθετικού, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Έχουμε προσπαθήσει για το θέμα του επιθετικού. Πιστεύουμε ότι ένας καλός επιθετικός θα βοηθήσει πολύ την ομάδα,όμως το θέμα είναι και οικονομικό. Μεταγραφές για να πούμε μόνο ότι έγιναν δεν πρόκειται να κάνουμε. Εμπιστεύομαι τους προπονητές που έχουμε. Βλέπω ότι προσπαθούν να διορθώσουν τις ατέλειες που έχουνε. Αν βρούμε μία λύση που μπορούμε να την κάνουμε τότε ναι, θα γίνει μεταγραφή»

1 σχόλιο:

ilaiva είπε...

ENAS PAOK SOBAROS OPWS PREPEI NA EINAI!!!
NA TON ENDIAFEREI MONO H NIKH!!
KAI TA GOAL THA ERTOUN!!
GELASTE KALH EPITUXIA!