Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Δεν παίζει με Παναθηναϊκό και Ξάνθη ο Ναφτί


Ο Ναφτί μόλις έχει σκοράρει και ρωτάει τί ώρα είναι... Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε ότι ο Μεντί Ναφτί θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη. Στον αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νταρίο Φερνάντεζ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του. Υπάρχει ένα μικρό αιμάτωμα, το οποίο όμως αντιμετωπίζεται και λογικά την Δευτέρα θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Χρήστος Βανγκέλι υπέστη ένα βαρύ διάστρεμμα μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Περόνε στον αγώνα της Τρίτης και σίγουρα θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής με την κατάστασή του να επανεξετάζεται τη Δευτέρα.

Απών ήταν και και ο Χρήστος Αραβίδης που προσβλήθηκε από εμπύρετη ίωση και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Στο πρόγραμμα υπάρχει μία πρωινή προπόνηση, ενώ στις 14:00 ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα τοποθετηθεί στην αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: