Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Η πρόταση για Σκόκο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c1285d91aec9d550d7361a6c44463761_L.jpg?1262874858?1262874858?1262874858

Τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Αργεντίνο άσο της Ενωσης έκαναν την εμφάνιση τους την Τρίτη. Μία μέρα πριν το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Λογικό, υπό την έννοια ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν φροντίσει να επισημοποιήσουν αυτό το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά της ΑΕΚ, με την πρόταση που έκαναν για τον Σκόκο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός έδινε 1,5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, ύψους 40%. Η πρόταση, βέβαια, είναι λίγη για την αξία του Σκόκο, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Αλλά το γεγονός ότι στο λιμάνι θυμήθηκαν δύο 24ωρα πριν αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πιο ποιοτικού της ποδοσφαιριστή. Για την απόκτηση του μεγαλύτερου κινδύνου για αυτούς.

Αυτό ήταν που προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση στην πλευρά της Ένωσης, ενώ στον Πειραιά θεωρούσαν ότι δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον Σκόκο και θα τα έβρισκαν μαζί του εύκολα. Ο Αργεντίνος, πάντως, δεν επηρεάστηκε από όλα αυτά. Ήξερε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ήξερε για το γεγονός ότι αυτό βγήκε και προς τα έξω. Δεν έδειξε, όμως, να... μπερδεύεται επειδή ο Ολυμπιακός παραμονές του ματς έδειξε το ενδιαφέρον του και αγωνίστηκε κανονικά. Κι όχι για τυπικούς λόγους, αλλά για να κάνει τη διαφορά. Και την έκανε.

Στον Πειραιά υπήρχαν ορισμένοι που πίστευαν ότι ο Σκόκο μπορεί ακόμη και να μην έπαιζε, καθώς προερχόταν κι από τραυματισμό και ήξερε για την πρόταση. Ο ίδιος, όμως, έπαιξε για τον εαυτό του, για την ΑΕΚ και έκανε υπερήφανους τους πάντες στην Ένωση. Εξυπακούεται, ασφαλώς, ότι μετά από αυτή την εμφάνιση του και τα δύο γκολ που πέτυχε δίνοντας τη νίκη στον δικέφαλο αετό, δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που θα σκεφτεί έστω... για ένα δευτερόλεπτο να συμφωνήσει για την πώληση του σε ελληνική ομάδα.Καπνός χωρίς φωτιά, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει και το ίδιο ισχύει και για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για Σκόκο, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην ΑΕΚ παραμονές του ντέρμπι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: