Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Αναζητά τον παρτενέρ του Μαλεζά ο Σάντος


Ο Στέλιος Μαλεζάς του ΠΑΟΚ Οι βασικοί χαλάρωσαν και ο Βιτόλο, με μια ενόχληση στο δεξί αστράγαλο, παρακολούθησε τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ να προπονούνται και τον Σάντος να αναζητεί συμπαίκτη στον Μαλεζά για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Δεν υπάρχει πρόθυμος παρτενέρ του στα στόπερ...

Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Με πυρετό παρουσιάστηκε ο Σαβίνι (που χρησιμοποιείται ως στόπερ) και δεν ακολούθησε την ελαφριά προπόνηση.

Αναμένεται να επανέλθει από την Παρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο για να προετοιμαστεί ενόψει της αναμέτρησης στη Λειβαδιά. Αν βέβαια ξεπεράσει πυρετό και πονόλαιμο.

Ο Τσιρίλο δεν προλαβαίνει τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός εξακολουθεί να είναι τραυματίας και δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς προετοιμασίας. Θα παίξει, μάλλον, στο μεθεπόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί λοιπόν με τον Σαβίνι και τον Μαλεζά απέναντι στον Λεβαδειακό, αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να αγωνιστεί κι ο Κοντρέρας, λόγω τιμωρίας.

Την ίδια στιγμή, ο Μπιζέρα εξακολουθεί να είναι στην Ουρουγουάη και να μην επιστρέφει, έστω για το τυπικό της αποδέσμευσής του από τον ΠΑΟΚ�

Στο μεταξύ, βέβαια, αν βρισκόταν εδώ στην Ελλάδα, θα μπορούσε να αγωνιστεί στη φυσική του θέση.

Ο ΠΑΟΚ, όπως και στην περίπτωση του Αναστασάκου που αποχώρησε από την επιθετική γραμμή και μεταγράφηκε στον Ατρόμητο, χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης, δείχνει αδυναμία να διαχειριστεί ορισμένες καταστάσεις�

Δημιουργούνται κενά και καθηλώνουν τον Σάντος (που ενδεχομένως να είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την επικίνδυνη διαχείριση) και τον αναγκάζουν να επιχειρεί πειράματα τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να διατηρήσει σταθερή πορεία.