Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Φέργκιουσον:"Ήθελα Μαλντίνι αλλά έφαγα.. πόρτα"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

"Πόρτα" έφαγε ο Άλεξ Φέργκιουσον από τον πατέρα του Πάολο Μαλντίνι, Τσέζαρε, όταν προσπάθησε να φέρει τον γιο του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της τελευταίας εικοσαετίας και μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στον χώρο του αθλητισμού.

Ο λόγος για τον Παόλο Μαλντίνι, που το καλοκαίρι που μας πέρασε έβαλε τέλος στην καριέρα του, η οποία συνδυάστηκε με πολλούς τίτλους τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Με δηλώσεις του ο Άλεξ Φέργκιουσον έκανε γνωστό το γεγονός πως προσπάθησε να φέρει τον Ιταλό αμυντικό στην Γιουνάιτεντ, εισπράττοντας ένα μεγαλοπρεπές "όχι", από τον πατέρα του Μαλντίνι.

"Πάντα ήθελα να φέρω τον Πάολο στην Γιουνάιτεντ, όμως ήταν αδύνατον. Μια μέρα συνάντησα τον πατέρα του μετά από ένα παιχνίδι και του είπα πόσο πολύ ήθελα τον γιο του στην ομάδα του. Η απάντηση που πήρα;

"Ο Παππούς μου ήταν Μίλαν, ο πατέρας μου το ίδιο, εγώ έπαιξα με τα χρώματα της και το ίδιο θα κάνει και ο γιος μου", κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν είχε νόημα να συνεχίσω την συζήτηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: