Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

"Ο Ζίκο έπρεπε να είχε απολυθεί νωρίτερα"


Ο Τάκης Περσίας Ο Μελέτης Περσίας, με θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» για τον αγωνιστικό κατήφορο των «ερυθρολεύκων», καταλογίζοντας μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στον Ζίκο.

Για το χθεσινό ματς και τη γενικότερη εικόνα των «ερυθρολεύκων», δήλωσε σχετικά: «Ο Ολυμπιακός είναι κακός το τελευταίο διάστημα, γι' αυτό και έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός παίζει κακό ποδόσφαιρο αρκετά μεγάλο διάστημα και θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός για να γίνει η ομάδα όπως ήταν».

Για τα λάθη που έχουν γίνει και τον Ζίκο, τόνισε: «Έχουν γίνει πολλά λάθη. Το μεγαλύτερο λάθος και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Ζίκο. Έπρεπε να είχε φύγει αρκετό καιρό πριν».

Όσο για το τι μπορεί να αλλάξει ο Μπάντοβιτς στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Η ψυχολογία των παικτών. Αλλά, μόνο οι ίδιοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και τον προπονητή».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος από δω και πέρα, σχολίασε: «Δύσκολα καλύπτεται η διαφορά. Το έχω πει καιρό τώρα ότι έχει χαθεί η πρώτη θέση. Το θέμα είναι να μη χαθεί και η δεύτερη θέση».

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και για το αν αυτό είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να χτυπήσεις ομάδες του Κέντρου. Καλό είναι για τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται μέσα στις πρώτες θέσεις. Το φετινό, είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι έχουν δυναμώσει και ο ΠΑΟΚ και ο Αρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: