Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Βιτόλο: «Πιο εφικτός στόχος το Κύπελλο»


Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός χαφ του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως «όνειρο μου είναι να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ» και όταν ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό απάντησε πως «είναι δύσκολο, αλλά εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Πιο εφικτός στόχος μοιάζει πάντως το Κύπελλο Ελλάδος».

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαίο «διπλό» χθες στην έδρα του Ολυμπιακού και πλέον ισοβαθμεί με τους «ερυθρολεύκους» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και απέχει οκτώ από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. «Η χθεσινή νίκη ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που έχουμε κάνει όλο τον χρόνο» τόνισε ο 27χρονος χαφ και στη συνέχεια εξήγησε πως «το τελευταίο διάστημα είμαστε σε καλή φόρμα. Το πιστέψαμε και μπήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη και τελικά το καταφέραμε».

Η συνέχεια, σύμφωνα με τον Ισπανό μέσο του ΠΑΟΚ, αναμένεται να «είναι ακόμη καλύτερο». Άραγε έχουν στο μυαλό τους στον «Δικέφαλο του Βορρά» τον τίτλο; «Δεν σκεφτόμαστε κανέναν τίτλο. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βάζουμε κοντινούς στόχους και προσπαθούμε κάθε φορά να τους πετυχαίνουμε. Πηγαίνουμε βήμα, βήμα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Ο Βιτόλο άφησε τον Άρη για τον ΠΑΟΚ, μια κίνηση που τον κάνει να νιώθει δικαιωμένος. «Νιώθω πολύ όμορφα στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας με έχουν αγκαλιάσει και νιώθω την ομάδα σαν να είναι οικογένεια μου. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ». Για τον Ισπανό μέσο η κατάκτηση του Κυπέλλου μοιάζει πιο εφικτή αυτή τη στιγμή. «Κάποια στιγμή βρεθήκαμε οκτώ βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά. Τώρα, είμαστε πίσω από τον Παναθηναϊκό οκτώ βαθμούς, αλλά δεν το βλέπουμε έτσι. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Το Κύπελλο Ελλάδος πάντως μοιάζει να είναι πιο εφικτός στόχος».

Ο 27χρονος χαφ εκθείασε και τον κόσμο της ομάδας. «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. Πραγματικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και νιώθω πως είναι ο 12ος παίκτης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: