Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Μάντζιος: "Αντάλλαγμα στην ΑΕΚ για τον Σκόκο"!


Ο Μάντζιος με τη φανέλα της Ανόρθωσης Σε συνέντευξη του στο "Εθνοσπόρ", ο Βαγγέλης Μάντζιος μίλησε για το παρασκήνιο της μεταγραφής του στην Ανόρθωση, την πικρία του για τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα και αποκάλυψε πως βρισκόταν στα ανταλλάγματα, όταν οι "πράσινοι" συζητούσαν με την ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο!

Η μετακίνησή σου στην Ανόρθωση ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Πώς κι έτσι;
"Φυσικό επόμενο ήταν, αφού εδώ και καιρό γνώριζα πως στον ΠΑΟ δεν με είχαν στα πλάνα τους, οπότε είχα την ευχέρεια του χρόνου για να ψάξω την επόμενη ομάδα μου. Αλλωστε κι εγώ ήθελα να τελειώνουμε γρήγορα για να απαλλαγώ από το άγχος της αναμονής και να αρχίσω άμεσα να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου. Μην ξεχνάτε πως έχω περίπου επτά μήνες να αγωνιστώ".

Η Ανόρθωση ήταν η μοναδική σου επιλογή;
"Οχι. Δέχτηκα προτάσεις από πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ αυτών υπήρξαν και βολιδοσκοπήσεις από τους μεγάλους συλλόγους, αλλά μίλησα μόνο με την ΑΕΚ. Δέχτηκα να κουβεντιάσω για την περίπτωση ανταλλαγής του Σκόκο με εμένα, αλλά οι συζητήσεις δεν ευδοκίμησαν. Επιπλέον, διάφοροι μάνατζερ μου πρότειναν ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεν έβλεπα κάποια προοπτική σ�αυτές, γι�αυτό και δεν τις δέχτηκα".

Αυτό που είπες για τον Σκόκο το ήξερες ή υποθετικά μιλάς, καθώς πριν από λίγες ημέρες επίσημα ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα όσα λέγονται σχετικά.
"Ηταν ό,τι άκουγα από τις συζητήσεις που γινόντουσαν εκείνες τις ημέρες από τους μάνατζερ οι οποίοι χειρίστηκαν τη δουλειά. Δεν ξέρω κάτι άλλο".

Αληθεύει πως στο νέο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα 1 εκ. ευρώ για όποια ομάδα θελήσει το καλοκαίρι να σε αποκτήσει μέσω της Ανόρθωσης, ενώ, αν αυτή είναι ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω;
"Ναι, για τον Ολυμπιακό είναι περίπου 200.000 -300.000 ευρώ παραπάνω"

Αν, υποθετικά μιλάμε τώρα, ο Ολυμπιακός ενδιαφερθεί για σένα το καλοκαίρι, ως πρώην πια παίχτης του Παναθηναϊκού θα το σκεφτείς να ντυθείς στα «ερυθρόλευκα»;
"Εντάξει, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για τις δύο ομάδες και πώς το εισπράττει ο κόσμος. Αν το καλοκαίρι η Ανόρθωση αγοράσει τα δικαιώματά μου από τον Παναθηναϊκό και κατόπιν θελήσει να με πουλήσει, θα εξετάσω όλες τις προτάσεις που θα έχω. Σαφώς και θα λάβω σοβαρά υπόψη μου μία πρόταση του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή, όμως, ανήκω στην Ανόρθωση. Οι στόχοι της είναι στόχοι μου πλέον".

Αν ο Παναθηναϊκός θελήσει να επιστρέψεις πίσω, με ποιες προϋποθέσεις θα δεχτείς;
"Ακριβώς όπως το είπατε, με προϋποθέσεις. Μα εγώ δεν έφυγα από τον Παναθηναϊκό επειδή έκανα κάτι ή δεν με ενδιέφερε η ομάδα. Ηταν η απόφασή τους να μη με χρησιμοποιούν και τη δέχτηκα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: