Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ηρακλής Εξετάζει Μπιζέρα, υπέγραψε ο Μπουμπένκο


Στη μετεγγραφική λίστα του Ηρακλή φέρεται να βρίσκεται ο Τζόε Μπιζέρα. Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος και μόνο σε μια τέτοια περίπτωση θα ενδιαφερθεί ο «γηραιός». Οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα είναι σε θέση να δώσει άμεσα λύσεις στην ενδεκάδα της ομάδας.Ο Μπιζέρα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τον παίκτη του ΠΑΟΚ να έχει συζητήσει με διάφορες ομάδες της πατρίδας του, όμως δε θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη συνεργασίας με τον Ηρακλή. Αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος ο παίκτης, προκειμένου να του κατατεθεί πρόταση από την πλευρά του Ηρακλή. Σε διαφορετική περίπτωση ο «γηραιός» θα στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.
Από εκεί και πέρα, ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο έμπειρος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν, με τη διοίκηση του "γηραιού" να έχει δικαίωμα ανανέωσης, εφόσον μείνει ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα της ομάδας.
Η ανακοίνωση της "κυανόλευκης" ΠΑΕ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον κ. Josef Bubenko, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το συμβόλαιο συνεργασίας ισχύει ως το καλοκαίρι του 2010, με προοπτική ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας".
Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο νέος τεχνικός του Ηρακλή δήλωσε: "'Είμαι πολύ ικανοποιημένος, που επιστρέφω στον ΗΡΑΚΛΗ, με τον οποίο αισθάνομαι ιδιαίτερα δεμένος από την προηγούμενη παρουσία μου στην ομάδα. Πιστεύω σε αυτήν και στις δυνατότητές της και όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, διοίκηση, κόσμος και τεχνική ηγεσία θα πετύχουμε το καλύτερο για τον ΗΡΑΚΛΗ'".

Δεν υπάρχουν σχόλια: