Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

"Θα κυνηγήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο"!


Ο Ζαϊρί μαρκάρει τον Ιβιτς Από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στην θριαμβευτική νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Βλάνταν Ιβιτς, μιλώντας στον "Sentra 103.3", τόνισε πως ο "δικέφαλος" του βορρά έχει μεγάλη ομάδα και πως θα κυνηγήσει στη συνέχεια και τους δύο στόχους!

«Σίγουρα όλη η Θεσσαλονίκη και οι φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν καιρό αυτή τη μεγάλη νίκη, ειδικά μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Η επόμενη μέρα είναι φανταστική μετά από τέτοιες νίκες. Πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη, παίζουμε πολύ καλή μπάλα και ίσως την καλύτερη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Έχουμε βρει αυτό που ψάχναμε στις τελευταίες αγωνιστικές. Όταν κερδίζεις τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη πρέπει να είσαι σοβαρός και στη συνέχεια, να ακούμε τον προπονητή μας και να έχουμε ανάλογη συνέχεια στα υπόλοιπα παιχνίδια φτάνοντας στους στόχους μας. Είχαμε δύο δοκάρια, κάναμε αρκετές φάσεις και δεν μας έδωσαν και ένα πέναλτι καθαρό και έτσι το σκορ έμεινε στο 1-0, αλλά πιστεύω ότι εφόσον νικήσαμε, δεν υπάρχει κανένα θέμα να το συζητάμε, γιατί η νίκη είναι αυτή που μετράει.

Έχουμε μεγάλη ομάδα και είμαστε μέσα και στους δύο στόχους μας. Θα κυνηγήσουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Εχει υπάρξει προπονητής στις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας του. Είναι μεγάλος προπονητής και τον έχουν αφήσει να δουλέψει για αυτό και αποδίδει τώρα η ομάδα μας. Οι δύο μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν μπάτζετ 70-80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εμείς έχουμε 12-13 εκατομμύρια ευρώ και η διαφορά είναι μεγάλη όπως καταλαβαίνετε και εσείς. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα, καλούς παίκτες, καλό προπονητή, πολύ κόσμο και έναν τερματοφύλακα που δεν έχει δεχθεί γκολ σε 8 αγώνες και πραγματικά μας οδηγεί σε κάποια αποτελέσματα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Σε ερώτηση σχετική με την ανανέωση του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω στον ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να ξέρω από τώρα κάτι τέτοιο. Όταν τελειώσει η χρονιά θα έχουν όλα ξεκαθαρίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: