Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΗΣ: «Παίζεται» του Κόκε για Ξάνθη


Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σέρχιο Κόκε για την κυριακάτικη (14:30, Novasports 1) αναμέτρηση του Άρη στην έδρα της Skoda Ξάνθης. Ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε ως τραυματίας από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και σήμερα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου των «κίτρινων» έκανε λόγο για κάκωση, η οποία θα υποχωρήσει. Ο 27χρονος φορ ενδέχεται να τεθεί στη διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τον αγώνα με τους Ακρίτες. Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν ο Φερνάντεζ θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα του Άρη, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός υπολογίζει ξανά τον Ναφτί (που εξέτισε στο παιχνίδι με το «τριφύλι») την ποινή της τιμωρίας του.

Δηλώσεις μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό:

Χρήστος Αραβίδης (πραγματοποίησε – έστω και για λίγα λεπτά - το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη): «Είχαμε τουλάχιστον μία ευκαιρία για να προηγηθούμε, άρα θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Πιστέψαμε και παλέψαμε για τη νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο και αποδείξαμε ότι ο Αρης είναι μια φύσει επιθετική ομάδα. Με την έλευση του Εκτορ Κούπερ, ωστόσο, αρχίζουμε να λειτουργούμε εξίσου καλά σε όλες τις γραμμές και ειδικά στην άμυνα. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε για μας, κοιτάμε το επόμενο με στόχο να επανέλθουμε στις νίκες».

Κρίστιαν Νασούτι: «Μπήκαμε με στόχο να νικήσουμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, που προπορεύεται στη βαθμολογία και για μας από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε είναι καλός και ο βαθμός της ισοπαλίας», ανέφερε ο Αργεντινός αμυντικός για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε: «Ξέραμε και περιμέναμε ότι όσο περνούσε ο χρόνος οι αντίπαλοι θα μας πίεζαν περισσότερο. Βρέθηκαν λίγο πιο ψηλά από εμάς, έκαναν ορισμένα γεμίσματα προς την περιοχή μας, αλλά μέχρις εκεί. Τίποτα περισσότερο». Καταλήγοντας, ο Νασούτι τόνισε ότι «εμείς ήμασταν εκείνοι που είχαμε την καθαρή ευκαιρία για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, στη φάση με το δοκάρι του Κάμπορα και στη συνέχεια το πλασέ του Τζόνσον που απέκρουσε ενστικτωδώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ηταν μια πραγματικά πολύ μεγάλη απόκρουση, για την οποία αξίζει συγχαρητήρια ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού».

Χαβίτο: «Ηρθε μπροστά μου (ο Ζιλμπέρτο Σίλβα) και ενώ εγώ πήρα την μπάλα, με ανέτρεψε», ανέφερα αρχικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Τι να έκανα, να μην έπεφτα, να πετάξω; Τι να κάνω; Να έφευγα δεξιά ή αριστερά μού ήταν αδύνατο, αφού ήρθε και με ανέτρεψε», είπε με παράπονο ο Χαβίτο, που τελικά δεν έλαβε ό,τι διεκδίκησε από την επίμαχη φάση. «Είχα κατεύθυνση προς την εστία. Δεν έκανε κάτι περισσότερο», συμπλήρωσε. Όσον αφορά τις αγκωνιές του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, υπογράμμισε: «Μου είπε ότι προσπαθεί με το σώμα του να καλύψει την μπάλα. Την επόμενη φορά θα κινηθώ και εγώ με τον ίδιο τρόπο και θα δούμε τι θα κάνει ο διαιτητής. Θα δούμε αν θα σφυρίξει κάτι». Καταλήγοντας, ο Χαβίτο μίλησε για το τελικό αποτέλεσμα: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Αν είχαμε κερδίσει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι κάτι που δεν μας βοήθησε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και δεν ήταν εύκολη υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: