Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Κοντρέρας: Θέλω τίτλο


Την επιθυμία να κατακτήσει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δήλωσε πως η νίκη επί του Ολυμπιακού δίνει ψυχολογία στον «Δικέφαλο» του Βορρά και υπογράμμισε πως η ομάδα του απέδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Κοντρέρας μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»
Αρχικά, ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δήλωσε: «Ήταν ένα μεγάλο αγκάθι για μας μια τέτοια νίκη. Είδαμε το βράδυ στο αεροδρόμιο πόσο μεγάλη χαρά δώσαμε στον κόσμο, που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στην Αθήνα και πιάσαμε τη 2η θέση. Ωστόσο διατηρούμε την ψυχραιμία μας, γιατί έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ διατηρούν πάντοτε μια ιδιαίτερη ανησυχία σε όλα τα παιχνίδια, πόσο μάλλον κόντρα στον Ολυμπιακό, που έχει μεγάλους ποδοσφαιριστές. Στο κέντρο, οι χαφ είχαν πάρα πολύ καλή κυκλοφορία, στο β’ μέρος ανέβηκε ο Ολυμπιακός για να ισοφαρίσει, φυσικά δεν τα κατάφερε, γιατί κρατήσαμε, και στο τέλος βγήκαμε νικητές. Η ποιότητα του Ολυμπιακού φαίνεται κάθε στιγμή, ειδικά σε ατομικό επίπεδο. Στα 15 λεπτά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μας πίεσε, αλλά δε φοβηθήκαμε σε καμία περίπτωση, κρατήσαμε σχετικά εύκολα τη νίκη».
Στην συνέχεια, ο Κοντρέρας δήλωσε: «Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό, είναι δύσκολο για μια ομάδα σε τόσα ματς να μη δεχτεί γκολ, ίσως είναι και σύμπτωση. Δεν είναι μόνο οι αμυντικοί, αλλά όλη η ενδεκάδα που κάνει τεράστια δουλειά και έρχεται αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος. Μας πιστεύει και αυτό μας βοηθάει πολύ, μας ενισχύει ακόμα περισσότερο το ηθικό».
Σχετικά με τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε τόνισε: «Είναι πολύ κρίμα που έφτασα στις επτά κίτρινες κάρτες, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου σε μια σεζόν. Είμαι πολύ λυπημένος που θα χάσω δύο παιχνίδια, αλλά και ευχαριστημένος αφού βλέπω ότι θα αντικατασταθώ επάξια από τους συμπαίκτες μου, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν περίφημα».
Επίσης, μίλησε για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την υποδοχή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: «Ξέραμε ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι στο αεροδρόμιο, μας είχαν ενημερώσει, αλλά δεν περιμέναμε τέτοια υποδοχή, νιώσαμε έκπληξη. Θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτήν την αγάπη του κόσμου και θα το κάνουμε με δουλειά μέσα στο γήπεδο».Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους εφετινούς στόχους της ομάδας του: «Ο στόχος όλων των ομάδων είναι η κατάκτηση τίτλων. Δε θέλω να πω κάτι για φέτος, ως σεβασμό στις αντίπαλες ομάδες. Πάντως, μεγάλη μου φιλοδοξία είναι να κερδίσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: