Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ηρακλή...


Ο Ρέμος με τον Πουρσανίδη Μετά την απόλυση του Σάββα Κωφίδη, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει κι ο Ηλίας Πουρσανίδης. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο του Ηρακλή, όπου οι εντυπωσιακές ζυμώσεις αναμένεται να διαμορφώσουν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό.

Ο Μπουμπένκο είναι στο δρόμο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπήρξαν σκέψεις για τον Κωστένογλου και τον Παπακώστα, ως αντικαταστάτες του Κωφίδη.

Ο Ηρακλής είναι θα κινηθεί μεταγραφικά στο ίδιο πλάισιο, όπως επί των ημερών του Κωφίδη και ο νέος προπονητής θα αποφανθεί για τον Καρλίνιος και τον Μοργκανέλα που δοκιμάζονται εδώ και μερικές μέρες στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Την Δευτέρα, το πρωί, η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες των βοηθών του Κωφίδη και από την Τρίτη αναμένεται να πιάσει δουλειά το νέο αφεντικό του πάγκου.

Μπουμπένκο: "Δεν φοβάμαι"
Ο Σλοβάκος Γιόζεφ Μπουμπένκο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να συμφωνήσει και τυπικά με τους "κυανόλευκους" για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στη θέση του Σάββα Κωφίδη.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Γι΄ αυτό ήρθα. Την ομάδα την γνωρίζω. Στον Ηρακλή έχω δουλέψει και είναι θέμα αγάπης προς αυτή την ομάδα. Και που σταμάτησα να εργάζομαι σε αυτή την ομάδα, δεν σταμάτησα να ενδιαφέρομαι. Παρακολουθώ την ομάδα»

Και πρόσθεσε: «Ο προπονητής πρέπει να γνωρίζει τι έχει στα χέρια του. Δεν φοβάμαι. Όπως δεν φοβήθηκα όταν είχε μόνο τρεις βαθμούς και τον ανέλαβα. Τους περισσότερους τους γνωρίζω. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τις μεταγραφές, αλλά, αυτό που θέλουμε είναι να βοηθήσουμε με το υπάρχον υλικό και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Ακόμη, ο Μπουμπένκο είπε: «Θα ήθελα να συζητήσω με τον Κωφίδη, αν θέλει να μου πει κι αυτός, γιατί είναι δεδομένο ότι γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στην ομάδα».

Ο Μπιζέρα στο προσκήνιο
Ο ατζέντης του Τζο Μπιζέρα κτύπησε την πόρτα του Ηρακλή και οι κυανόλευκοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ. Είναι θέμα που θα συζητήσει ο Μπουμπενκο με τη διοίκηση ενώ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα διατηρηθεί στη θέση του ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Με πίκρα αποχώρησε ο Κωφίδης
Ο Σάββας Κωφίδης αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή μετά τη σημερινή προπόνηση. Ακόμη, μίλησε σε συνεργάτες και υπαλλήλους της ΠΑΕ και ευχήθηκε καλύτερη συνέχεια.

Ένοιωσε πικρία, σημείωσε ο Κωφίδης, αποχωρώντας από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Και πρόσθεσε: «ήθελα να μείνω και να παλέψω για το καλύτερο με την ομάδα. Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα. Είναι καθοριστικά τα επόμενα δύο παιχνίδια και ο Ηρακλής πρέπει να νικήσει για να ξεφύγει από τις περιπέτειες».

Τέλος και τυπικά
Ανακοινώθηκε επίσημα η διακοπή της συνεργασίας με τον Σάββα Κωφίδη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία "ανέβηκε" στην επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον κ. Σάββα Κωφίδη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για το γεγονός ότι προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα, για μια ακόμη φορά, σε δύσκολες στιγμές και εύχεται, στο εκλεκτό μέλος της 'κυανόλευκης' οικογένειας, το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του".

Παρελθόν αποτελεί και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κωφίδη, Γρηγόρης Τσινός.

Ανεβαίνει ο Λέκι
Η εβδομάδα και η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καβάλα άρχισαν με πρωινή προπόνηση στην Μίκρα, υπό την επίβλεψη των Μπάμπη Μαυρίδη και Φώτη Γκιζέλη. Ο Λέκι άρχισε ατομικό πρόγραμμα, καθώς είναι πολύ καλύτερα και συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ατομικό πρόγραμμα άρχισε και ο Σαρακατσάνος και η εξέλιξη της κατάστασής του θα δείξει το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ ο Περπερίδης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και υποβάλλεται σε θεραπεία. Ο Ηλιάδης υπέστη ελαφρύ κατάγμα και μετατώπιση ρινικού οστού, του έγινε ανάταξη από τον γιατρό της ομάδας, σήμερα προφυλάχθηκε, αλλά θα επανέλθει και θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα, που έρχεται. Ο Πιλότο συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμά του και τις επόμενες μέρες θα περάσει σε ρυθμούς ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: