Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ζαγοράκης: "Ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε"


Περιχαρής ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πανευτυχείς ήταν και οι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά. Πριμ 100.000 ευρώ ανακοίνωσε η διοίκηση του Δικεφάλου για τη νίκη στο Φάληρο.

"Σήμερα είδαμε την ομάδα εκεί που την ονειρευόμαστε. Δύομιση με τρία χρόνια τώρα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε το ματς της επόμενης Κυριακής", υπογράμμισε σχετικά ο κ. Ζαγοράκης.

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Εντίνιο: "Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Έχω καταπληκτικούς συμπαίκτες και είμαι χαρούμενος και γι' αυτούς. Αισθάνομαι δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας πάντα έπαιζε καλή μπάλα αλλά φέτος παίζει ακόμη καλύτερη μπάλα. Κάναμε μία μεγάλη εμφάνιση. Πρέπει να δείξουμε προσοχή για την συνέχεια. Υπάρχουν τα πλέι οφ. Έχουμε δρόμο ακόμα".

Βιτόλο: "Κάναμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός με καταπληκτικούς οπαδούς. Δεν μένουμε στη νίκη αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Κώστας Χαλκιάς: "Δεχθήκαμε πίεση στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου. Ήταν μία σημαντική νίκη. Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς και την ομάδα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σημαίνει κάτι ότι κερδίσαμε σήμερα. Δεν βγήκαμε και Τσάμπιονς Λιγκ".

Βλάνταν Ίβιτς: "Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο Α' μέρος. Είναι μεγάλη υπόθεση να κερδίζεις εδώ μέσα. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η 2η θέση και κοιτάμε και τα πλέι οφ".

Βιειρίνια: "Ήταν ένα παιχνίδι που κατεβήκαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Η φάση που είχα το δοκάρι είναι δουλεμένη στην προπόνηση. Κρίμα που δεν μπήκε γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: