Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

«Λάζο, άσ’ τον Ηρακλή στην ησυχία του»

«Λάζο, άσ’ τον Ηρακλή στην ησυχία του»

Οι δηλώσεις που έκανε απ’ το Ηράκλειο, στο πλαίσιο του All Star Game» ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, στο «Μ», έφεραν την αντίδραση του ΤΑΚ Ηρακλής, που εξέδωσε δριμύτατου ύφους ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι ο Παπαδόπουλος τόνισε και πάλι, μεταξύ άλλων, πως «δεν είναι το θέμα η άνοδος…» και πως «… οι άνθρωποι που διοικούσαν και διοικούν και τώρα την ομάδα δεν έχουν καμία σχέση με το μπάσκετ και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα βολέψουν τις δικές τους δουλειές…». Η απάντηση του Ηρακλή αναφέρει: «Απάντηση στον τέως αθλητή του ΗΡΑΚΛΗ!!!
Με έκπληξη διαβάσαμε στην εφημερίδα «Μετροσπόρ», στη σελίδα 59, τις απόψεις σας για τον ΗΡΑΚΛΗ και τη διοίκησή του. Είστε τόσο μεγαλόψυχος που αναφέρετε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν πρέπει να έχει σκοπό την άνοδο αλλά την εξυγίανση. Σας ενημερώνουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει την ανάγκη εξυγίανσης, αφού δε χρωστά τίποτα και σε κανέναν. Κοιτάξτε καλύτερα τι γίνεται σε όλες τις άλλες ομάδες της Ελλάδας και ειδικά στο νέο σας «σπίτι» (στην ομάδα που παίζετε) και μετά μπορείτε, αφού προτείνετε κι εκεί λύσεις, να μιλήσετε για τον ΗΡΑΚΛΗ. Προχθές στα Μ.Μ.Ε. υπήρχε πίνακας με εκατομμύρια ευρώ που όφειλε και οφείλει το νέο σας «σπίτι» και εσείς μιλάτε για την εξυγίανση του ΗΡΑΚΛΗ;
Αυτοί που διοικούν αυτή τη στιγμή δεν έχουν κανένα όφελος και προσπαθούν για τον ΗΡΑΚΛΗ εδώ και χρόνια, παλεύοντας καθημερινά για το καλύτερο της ομάδας.
Προφανώς δεν είστε καλά ενημερωμένος και για το ότι τα μέλη της επιτροπής διοίκησης του ΤΑΚ δεν είναι ούτε εκατομμυριούχοι, ούτε επιχειρηματίες, ούτε τυχοδιώκτες, ούτε μανατζερίσκοι, ούτε λαμόγια.
Το προηγούμενο «καθεστώς» διοίκησης του ΤΑΚ τίμησε πιο πολύ τον σύλλογο από άλλους που λένε ότι είναι ΗΡΑΚΛΗΣ. Δεν οφείλουν τίποτα, πλήρωσαν όλες τους τις υποχρεώσεις και μετά αποχώρησαν αφήνοντας την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αν, πάλι, εννοείτε τη νυν διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου, καλό θα είναι να γνωρίζετε ή να σας ενημερώσει κάποιος απ’ τους «συμβούλους» σας, πως κάνει καθημερινό αγώνα για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ και αυτό φαίνεται και απ’ την πρόσφατη συμφωνία χορηγίας που κατάφεραν οι ίδιοι «τρέχοντας» πρωί και βράδυ, για τον σύλλογο.
Αν, κύριε πρόεδρε του ΠΣΑΚ, θέλετε να αφήνετε αιχμές για τον ΗΡΑΚΛΗ και τη διοίκηση του καλύτερα να ενημερώνεστε προτού αναφέρεστε για οτιδήποτε. Ασχοληθείτε καλύτερα με το πως θα εξυγιανθεί η νέα σας ομάδα, που διοικείται ακόμη από επιτροπή διορισμένη απ’ την ελληνική δικαιοσύνη, ασχοληθείτε, ως πρόεδρος του ΠΣΑΚ, με την «ζημιά» που κάνουν στο ελληνικό μπάσκετ διάφορα «λαμόγια», που κι εσάς και τους περισσότερους καλαθοσφαιριστές περιτριγυρίζουν, και αφήστε τον ΗΡΑΚΛΗ στην ησυχία του. Υ.Γ. Ομόφωνη η απάντηση μας…»Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: