Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Για το καλύτερο...


Ο Λούα Λούα από την αναχώρηση του Ολυμπιακού Στη Γαλλία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Μπορντό για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να βελτιωθεί το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, μετά τα άσχημα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει εκτός τίτλου και Κυπέλλου και οι δύο στόχοι πλέον είναι η εξασφάλιση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ και η πρόκριση στους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για το τελευταίο όλα είναι εναντίον των "ερυθρόλευκων", αφού η Μπορντό έφυγε από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τη νίκη που τη χρίζει και φαβορί για την είσοδο της στα προημιτελικά.

Ο Λούα Λούα κατά την αναχώρηση της ομάδα δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το καλύτερο, κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, αλλά οι αντίπαλοι γκολκίπερ έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα άτυχα αποτελέσματα.

Παίζουμε καλά και θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε αρκετά καλύτερα. Εχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε και το πνεύμα του νικητή που χρειάζεται, το οποίο είχαμε και πριν από δύο χρόνια. Στο πρωτάθλημα μπαίνουμε καλά, αλλά οι αντίπαλοι τερματοφύλακες πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις και αποκρούσεις. Πάμε για ό,τι καλύτερο και μπορούμε να το πετύχουμε", κατέληξε ο Κονγκολέζος άσος.

Η αποστολή: Παναγόπουλος, Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα Αλέφαντου ή Αλεξανδρή για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" διέψευσε ότι υπάρχει σκέψη για αλλαγή προπονητή και έτσι στο ντέρμπι θα οδηγήσουν την ομάδα οι Μπάντοβιτς, Νινιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: