Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Κλήθηκε σε απολογία ο Ζαγοράκης

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Άρη. Ακόμα στο «εδώλιο» θα καθίσει και ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ακόμα κλήθηκαν και οι ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Λεβαδειακός.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

«Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Ν. Κεχαγιά (προπονητή) : Για τη συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη κ. Ν.Κεχαγιά στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Αρης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ατρόμητος : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Λεβαδειακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Θ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θ.Ζαγοράκη ( Πρόεδρος) : Για τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θ.Ζαγοράκη στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: