Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Επιασε δουλειά ο Αδαμίδης

http://www.sport.gr/files/news/2010-03-15/1268674390_adamidis_250x.jpgΣτο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/03) ο Σταύρος Αδαμίδης, όπου είχε συνάντηση με τους Μπάγεβιτς Δημητριάδης. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Χάρη Κοσμάτο, εξέφρασε τη στήριξή του σε παίκτες και τεχνικό τιμ, ζητώντας τους ακόμα μία φορά τη δεύτερη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τους άκουσε με τη σειρά τους να του εύχονται καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα.

Ο νέος πρόεδρος των κιτρινόμαυρων, αμέσως μετά το τέλος της πρωινής Γενικής Συνέλευσης, κατευθύνθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, δηλώνοντας έμπρακτα την εμπλοκή του σε όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πολλά τα ερωτηματικά
Σε ό,τι αφορά την Γ.Σ. πάντως, αρκετά ερωτηματικά έμειναν αναπάντητα. Πρώτο και κύριο, τι μέλλει γενέσθαι με την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που προκηρύχτηκε σχεδόν δύο μήνες πριν, με την περιβόητη σύμβαση για το προπονητικό στα Σπάτα, το ενδεχόμενο εταιρίας λαϊκής βάσης, αλλά και το θέμα με τη Morgan Stanley.

Θέματα που η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε βάλει στην ατζέντα προς συζήτηση, κατά την προηγούμενη ανακοίνωση της για την προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης, που δεν έβγαλε καμία είδηση, πλην ίσως της επίσης ανάθεσης των καθηκόντων στον νέο πρόεδρο, Σταύρο Αδαμίδη.

Επανήλθε ο Μάκος, χτύπησε ο Ταχτσίδης
Στα της προπόνησης, μοναδικό πρόβλημα ενόψει Τούμπας παραμένει ο Ζεράλντο Αλβες που συνεχίζει να προπονείται ατομικά, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τους Παυλή, Κουτρομάνο που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Γρηγόρης Μάκος που προπονήθηκε κανονικά μαζί με όσους δεν έπαιξαν απέναντι στην Καβάλα, την ώρα που οι υπόλοιποι αρχικά είδαν το βίντεο του αγώνα και στη συνέχεια έκαναν τρέξιμο και αποκατάσταση. Τέλος, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης υπέστη κάκωση στον αριστερό άκρο πόδα, στο αντίστοιχο παιχνίδι του Σαββάτου με την ομάδα των Νέων, απέναντι στην Καβάλα και έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: