Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Επιστροφή Μουρίνιο στο "Στάμφορντ Μπριτζ"


Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Ίντερ Στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Ιντερ είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των αγώνων της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιστροφή του Μουρίνιο είναι σίγουρα το γεγονός της ημέρας, καθώς θα προσπαθήσει να αποκλείσει την ομάδα που δημιούργησε. Σεβίλλη και ΤΣΣΚΑ για την πρώτη του παρουσία στους "8".

Τσέλσι-Ιντερ

Ο Ιταλός τεχνικός θα προσπαθήσει να πετάξει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ομάδα της χώρας του, ενώ ο τεχνικός που "έχτισε" την Τσέλσι, καλείται τώρα να την αποκλείσει. Αντσελότι και Μοθρίνιο ή αλλιώς Τσέλσι και Ιντερ θα αναμετρηθούν με... έπαθλο το εισιτήριο για τους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι "μπλε" θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1, με το οποίο είχαν ηττηθεί πριν από λίγες μέρες στο Μιλάνο. Ο Αντσελότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και θα παρατάξει την ομάδα του με τον τρίτο τερματοφύλακα (Τερνμπουλ), καθώς Τσεχ και Ιλάριο δεν είναι έτοιμοι. Επίσης από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Κόουλ, Μποσίνγκου, Εσιέν, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολος είναι ο Καρβάλιο.

Για την Ιντερ ο Μουρίνιο εξέπληξε τους πάντες αφήνοντας εκτός αποστολής τον Μπαλοτέλι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι η μικρή απόσταση των αποδυτηρίων με τον πάγκο θα τον βοηθήσει για να μην εισπράξει τα συναισθήματα του κόσμου και συμπλήρωσε ότι με το πρώτο σφύριγμα του Σταρκ θα συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και στο στόχο της ομάδος του.

Σεβίλλη-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σεβίλλη και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αναμετρηθούν στο "Σάντσεθ Ραμό Πιθχουάν" στον επαναληπτικό του 1-1 της Ρωσίας. Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά σημεία. Το 2006 και το 2007 πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΥΦΑ, ενώ καμία δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα γίνει για μία εκ των δύο.

Ο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεση του Σκιλασί, Ρενάτο και Λουίς Φαμπιάνο, ωστόσο ο Κονκο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που κληρονόμησε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για τους Ρώσους, ο Σλούτσκι τρίνβει τα χέρια του από ικανοποίηση, λόγω της επιστροφής του Ντζαγκόεφ, όμως, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ναμπάμπκιν.

Το πρόβλημα με τους "στρατιωτικούς", όπως δήλωσε ο σκόρερ του πρώτου αγώνα, Μαρκ Γκονζάλες, είναι η φυσική κατάσταση, καθώς τώρα άρχισε το πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: