Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ηρακλής: "Πρώτη" στις 29 Ιουνίου


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η νέα Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής φρόντισε να κλείσει το θέμα της παραμονής του Γιόζεφ Μπουμπένκο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και βρισκόμενη πάντα σε εγρήγορση ασχολείται με την προετοιμασία ενώ έκλεισε το θέμα του Ντάιγκο Κομπαγιάσι.

Συγκεκριμένα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο ορίστηκε για τις 29 Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρώτο από τα δύο μέρη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί σε αθλητικό κέντρο στην Ρουμανία με την σύμφωνη γνώμη και του Σλοβάκου τεχνικού.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές της νέας Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής με ποδοσφαιριστές της ομάδας και στους οποίους υπάρχουν εκκρεμότητες από την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε με τον πρώτο λόγο να δίνεται σε αυτούς που επιθυμεί την παραμονή τους ο Μπουμπένκο.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι με τον διεθνή Ιάπωνα στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας να εισπράτει τα χρήματα που του οφείλονται και εξοφλήθηκε κάτι που τον ικανοποίησε και αφού το θέμα του έκλεισε να είναι κανονικά παρών στην "πρώτη" της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: