Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

«Μακάρι η Ρίβερ να δεχτεί την προσφορά»

«Μακάρι η Ρίβερ να δεχτεί την προσφορά»

Το… σίριαλ Ρίβερ Πλέιτ-Άρης, με πρωταγωνιστή τον Κριστιάν Νασούτι, μόλις ξεκίνησε και σίγουρα θα υπάρξουν κι’ άλλα επεισόδια. Ευχή όλων φυσικά το τελευταίο επεισόδια να έχει… Happy End!
Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Άρη, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιάννη Κόντη και Αντόνιο Καλσάδο, βρέθηκε από το Σάββατο στην Αργεντινή, προκειμένου να συναντηθεί με τους διοικούντες της Ρίβερ Πλέιτ για την υπόθεση αγοράς του κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε αυτή την πρώτη συνάντηση το κλίμα ήταν θετικό, με την πλευρά του Άρη να καταθέτει την πρώτη της πρόταση για την απόκτηση του Κριστιάν Νασούτι και αυτή της Ρίβερ να μην λέει… όχι.
Η συγκεκριμένη πρόταση δεν αγγίζει φυσικά το ένα εκατομμύριο δολάριο, που είναι η ρήτρα παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, αλλά κάτι λιγότερο. Σκοπός των ανθρώπων του Άρη ήταν και παραμένει να είναι η προσπάθεια να πείσουν τους Αργεντίνους να μειώσουν την ρήτρα που υπάρχει κατά το 1/3. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο Άρης κατέθεσε πρόταση με ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ αντί των 800.000 ευρώ που είναι η ρήτρα για αγορά.

Που πατάει ο Άρης…

Το deal για την απόκτηση του Κριστιάν Νασούτι αναμένεται… σκληρό. Ο Άρης έχει ένα πολύ γερό πάτημα. Πιο είναι αυτό; Η επιθυμία του Αργεντίνου να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Άρη για τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε, σε κάθε του συνέντευξη δηλώνει αυτή του την μεγάλη επιθυμία και δεν κρύβει το πόσο ωραίες στιγμές ζει στην Θεσσαλονίκη, ο ίδιος και η οικογένειά του. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πάτημα των ανθρώπων του Άρη, οι οποίοι προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Την ίδια στιγμή όμως ένα… μικρό αγκάθι στην όλη υπόθεση είναι τα οικονομικά προβλήματα της Ρίβερ Πλέιτ. Η συγκεκριμένη περίοδος δεν είναι και η καλύτερη για τους συλλόγους της Αργεντινής, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Μπόκα Τζούνιορς η οποία ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα. Έτσι δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο θέμα να επηρεάσει τους ανθρώπους της Ρίβερ Πλέιτ αναφορικά με το… deal της ρήτρας του παίκτη.

«Θέλω Άρη…»

Ο 28χρόνος αμυντικός δεν εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία μόνο με δηλώσεις του στα Ελληνικά Μέσα. Χθες η μεγαλύτερη εφημερίδα της Λατινικής Αμερικής “Ole” φιλοξένησε δηλώσεις του Κριστιάν Νασούτι, ο οποίος εμφανίζεται ανυπόμονος. «Μακάρι η Ρίβερ να δεχθεί την προσφορά του Άρη και να συνεχίσω στην Ελλάδα», τονίζει χαρακτηριστικά.
«Ήρθα στην Ελλάδα με την ιδέα ότι θα κάτσω περισσότερο από ένα χρόνο και είμαι ενθουσιασμένος από την ζωή μου εδώ. Θέλω να μείνω κι’ άλλα χρόνια. Αυτό εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων», συνεχίζει. Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Νασούτι επιθυμεί την επιστροφή του στην Ρίβερ Πλέιτ, αλλά όχι τώρα. «Ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω….», δηλώνει χαρακτηριστικά.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: