Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Χαλάει του Κουζέν-"Αρέσει" ο Καρντόσο

http://www.sport24.gr/ast/cov/65/652187_2010_5_6_7_47_39_b.jpgΔύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΛ ο Ντανιέλ Κουζέν καθώς η Χαλ δεν τον αφήνει ελεύθερο. Προτάθηκε και αρέσει ο Καρντόσο, που προορίζεται για τη θέση του ΚυριακίδηΗ εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμη όσον αφορά την διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, αφού θα κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα αποφασιστεί ποιοι θα φύγουν και και ποιοι θα παραμείνουν στην ΑΕΛ.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Τουάμα, Αμπουχατζίρα και Σκάτσελ, με τους δυο πρώτους να έχουν προτάσεις από ομάδες του Ισραήλ, ενώ στον τελευταίο δεν πρόκειται να γίνει ανανέωση του συμβολαίου του.

Ένας ποδοσφαιριστής που δύσκολα τελικά θα συνεχίσει στην ομάδα είναι και ο Ντανιέλ Κουζέν, αφού ο 33χρονος επιθετικός δύσκολα θα μείνει ελεύθερος από την Χαλ, που θέλει χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Προτάθηκε ο Καρντόσο

Μετά την φυγή του Ηλία Κυριακίδη, οι άνθρωποι της ΑΕΛ ψάχνουν να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα τον αντικαταστήσει, με τον Οράσιο Καρντόσο να είναι μέσα στους υποψήφιους μαζί με τον Γιάννη Ταραλίδη.

Ο πρώτος μένει ελεύθερος και η περίπτωση του αρέσει πολύ στον Γιάννη Παπακώστα, που δεν αποκλείεται να δώσει το "ΟΚ" για την απόκτηση του. Ο δεύτερος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και δύσκολα θα φύγει χωρίς κάποια αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: