Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Χαμός στη Λίβερπουλ, κρίνεται το μέλλον του Μπενίτεθ

http://www.contra.gr/images/m/lfc_m.jpgΚρίσιμες ώρες αυτές που διανύουμε για το μέλλον της Λίβερπουλ. Απόψε υπάρχει συνάντηση του προέδρου Μάρτιν Μπράουτον με τον Ράφα Μπενίτεθ η οποία θα κρίνει την παρουσία του Ισπανού στον πάγκο της ομάδας, την ώρα που μια δήλωση του Τομ Χικς ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά που σιγοκαίει στο Κορ.

Ο Μπενίτεθ θα ζητήσει γραπτή δήλωση του Μπράουτον ότι θα έχει στη διάθεσή του όσα χρήματα εξοικονομηθούν από τις πωλήσεις παικτών. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, ο - δηλωμένος οπαδός της Τσέλσι - πρόεδρος δεν είναι σε θέση να του εξασφαλίσει, γεγονός που θα απομακρύνει τον κόουτς, μιας κι είχε λάβει αυτή τη δέσμευση όταν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Η Τσέλσι μάλιστα προσφέρει 70 εκατομμύρια λίρες για τον Φερνάντο Τόρες. Κι αν φύγει ο Μπενίτεθ, θα φύγει κι ο αρχισκόρερ των «κόκκινων».

Στην προσπάθεια να ηρεμήσουν οι αντιδράσεις των οπαδών, υπάρχει η σκέψη να δοθεί η τεχνική ηγεσία στον Κένι Νταλγκλίς, τον Σκωτσέζο που έχει διαγράψει μία σπάνια πορεία με τη φανέλα της ομάδας, ενώ και παλιότερα τη βοήθησε από τη θέση του προπονητή.

Την ίδια ώρα, κι ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα πωλείται στην Dubai International Capital έναντι 500 εκατομμυρίων λιρών, ο Τομ Χικς που κατέχει το 50% των μετοχών, μπέρδεψε τα πράγματα. «Έχουμε την ομάδα για τρία χρόνια. Δεν θα την έχουμε για πέντε», ανέφερε, αφήνοντας υπόνοιες ότι μπορεί να πάρει η διαδικασία μέχρι και δυο χρόνια! «Υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για να επενδύσουν. Εγώ, απλά, πλήρωσα ένα τεράστιο τίμημα και δεν θέλω άλλο», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: