Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ο Τζον Τέρι με την εμφάνιση της Γουέστ Χαμ

http://www.contra.gr/images/m/terry_m.jpgΟ Τζον Τέρι, ο Φρανκ Λάμπαρντ, και ο Τζο Κόουλ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Όχι δεν πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, για τους φίλους της Τσέλσι, αλλά για ένα πραγματικό γεγονός. Και οι τρεις παίκτες των “μπλε” άφησαν τα αγαπημένα τους χρώματα για να φορέσουν αυτά των “σφυριών”, προκειμένου να τιμήσουν τον άνθρωπο που ανέδειξε την ποδοσφαιρική τους αξία. Τον Τόνι Καρ. Ο 60χρονος τεχνικός, τα τελευταία 37 χρόνια είναι ο άνθρωπος που ηγείται της ακαδημίας της Γουέστ Χαμ και εκτός απο την τριάδα της Τσέλσι έχει “βγάλει” και άλλους μεγάλους παίκτες όπως είναι ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Μίκαελ Κάρικ, ο Ζερμέν Ντεφόε και ο Γκλεν Τζονσον.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως κανένας απο τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι δεν εξασφάλισε άδεια προκειμένου να αγωνιστεί, καθώς υπάρχει το ματς τίτλου με την Γουίγκαν την Κυριακή. Αν η Τσέλσι κερδίσει, κατακτά το πρωτάθλημα και ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλησε να έχει απώλειες. Αντίθετα όμως, ο Ρίο Φέρντιναντ αγωνίστηκε κανονικά, κάτι που ανάγκασε τον 60χρονο τεχνικό να ευχαριστήσει τον προπονητή της Μάντσεστερ.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε: “Ο Ρίο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη μέση τους το τελευταίο καιρό, αλλά δίνω τα εύσημά μου στον Φέργκιουσον. Πριν απο το ματς, με πήρε τηλέφωνο ο Φέρντιναντ και μου είπε πως είναι στο τρένο για το Λονδίνο, έχοντας εξασφαλίσει άδεια για να παίξει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: