Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Χρειάζονται περισσότερα


Οι οπαδοί του Ηρακλή Αν κρίνει κανείς από την ανταπόκριση του κόσμου, στις πρώτες ώρες της νέας διοίκησης που προέκυψε από το Πρωτοδικείο, τότε τα πρώτα μηνύματα είναι ευχάριστα. Ωστόσο, τα χρήματα που χρειάζονται είναι πολλά περισσότερα από αυτά που έχουν ήδη εξασφαλιστεί, μέσα από τις εγγραφές των "διαρκείας".

Τα τηλέφωνα στα γραφεία της Μίκρας "έσπασαν" και ο κόσμος δείχνει πως θα είναι ο μοναδικός αρωγός αυτής της προσπάθειας. Θετικό είναι ότι δόθηκαν αρκετά και από τα ακριβά διαρκείας, παρότι οι εποχές δεν ευνοούν.

Από την Τρίτη, όπου και άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν η ζήτηση είναι τεράστια. Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό για τις πρώτες ανάγκες της εταιρίας.

Η τύχη του Ηρακλή εξαρτάται πλέον από τον κόσμο του. Η νέα διοίκηση έστειλε το μήνυμα και ήδη οι φίλαθλοι έχουν ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό και συμπαραστέκονται με τις ενέργειες τους, προκειμένου οι κυανόλευκοι να βγουν από το οικονομικό και το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε άλλη μία κίνηση οικονομικής βοήθειας, ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια. Συγκεκριμένα, από χθες, έχει ανοίξει τραπεζικός λογαριασμός, ώστε οι φίλαθλοι και με άλλους τρόπους να συνεισφέρουν.

Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπήρχε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: "Υπό τις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας, ο κόσμος της ομάδας είναι αυτός, που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να στηρίξει τον Ηρακλής και να του προσφέρει οξυγόνο ζωής με την αγάπη του και τη συνεισφορά του. Από σήμερα -χθες- (Τετάρτη 05/05/2010) στην Τράπεζα Πειραιώς έχει ανοιχθεί ειδικός λογαριασμός ενίσχυσης της ΠΑΕ Ηρακλής, όπου οι Ηρακλειδείς μπορούν να καταθέσουν συνεισφορά αγάπης στις δύσκολες στιγμές, που βιώνει η ομάδα. Η οποιαδήποτε συνεισφορά μας, θα είναι πολύτιμη σε αυτή τη φάση και η βοήθεια όλων μας απαραίτητη. Ο αριθμός λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς είναι: 5216047251771. Ο Ηρακλής είναι ο κόσμος του και ο κόσμος του στηρίζει τον Ηρακλή. Όλοι μαζί μπορούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: