Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

"Βόμβες" σε Παλέρμο από φιλάθλους και... πρώην σύζυγο

http://www.contra.gr/images/m/palermo_060510_m.jpgΗ φιλική αναμέτρηση της Αργεντινής με την Αϊτή στο πλαίσιο της προετοιμασίας της “αλμπιτσελέστε” για το Παγκόσμιο Κύπελλο βρήκε τους παίκτες του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να "ξεμουδιάζουν" με ένα άνετο 4-0. Στις εξέδρες του "Αντόνιο Βεσπούτσιο Λίμπερτι", όμως, το ίδιο έκαναν και οι... φίλοι της Αργεντινής, σε σημείο υπέρβασης.Στο 22ο λεπτό, ένας θερμόαιμος οπαδός πέταξε μία κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, η οποία έσκασε μπροστά στον Μάρτιν Παλέρμο, κεντρική φιγούρα της συνάντησης, μιας και παλεύει για μία θέση στην 23άδα που θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική.

Από τα θραύσματα, ο 36χρονος επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς έσκισε το χείλος του και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις στις οποίες προέβη η πρώην σύζυγος του διεθνή άσου, Λορένα Μπαρίτσι, στις οποίες κατηγορεί τον Παλέρμο για φοροδιαφυγή και "ξέπλυμα" χρήματος. Ο δικηγόρος της Μπαρίτσι, Μαξιμιλιάνο Ρουσκόνι, δηλώνει ότι έχει βρει τον τρόπο με τον οποίο ο Παλέρμο προέβαινε σε φοροδιαφυγή και τονίζει ότι εκείνος ήταν η αιτία του διαζυγίου μεταξύ του ζευγαριού. Στην υπόθεση εμπλέκει και την Μπόκα Τζούνιορς, τονίζοντας ότι συμμετείχε και αυτή στις παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: