Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ροναλντίνιο: Τα πήγα… υπέροχα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_Iqs0DEtgF6.jpgΗ Μίλαν είχε μια απογοητευτική χρονιά σε Ιταλία και Ευρώπη, ο Λεονάρντο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο, αλλά όλα αυτά δεν φαίνεται να… αγγίζουν τον Ροναλντίνιο.Ο Βραζιλιάνος άσος, που πολύ δύσκολα θα βρει θέση στην ομάδα της «σελεσάο» που θα συμμετάσχει στο Π.Κ, ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του στο Sky Sport Italia, πως σε προσωπικό επίπεδο τα πήγε… περίφημα φέτος.

«Προσωπικά, είχε μια πραγματικά υπέροχη σεζόν. Νομίζω πως αυτή η πορεία μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για το μέλλον. Από την πρώτη μέρα, νοιώθω ευτυχισμένος στην Μίλαν. Έχω πολλές σπουδαίες αναμνήσεις, ανάμεσα τους φυσικά και το πρώτο μου γκολ απέναντι στην Ίντερ. Την Κυριακή, το παιχνίδι με την Τζένοα είναι πολύ σημαντικό για το Τσάμπιονς Λιγκ και προετοιμαζόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε»

Έχοντας πετύχει μόλις δέκα γκολ και αδυνατώντας να κάνει την διαφορά στα δύσκολα, ο «Ρόνι» μάλλον έχει ρίξει πολύ χαμηλά τον πήχη των απαιτήσεων που πρέπει να έχει πλέον κάποιος από αυτόν. Όσο για την Μίλαν, δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την απευθείας είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και αν δεν πάρει την νίκη με την Τζένοα, θα μπει σε σοβαρές περιπέτειες….

Δεν υπάρχουν σχόλια: