Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Εξετάζει Νίνη για αντι-Παρκ ο Σερ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/cd5aad7b550715c0cb93e24f4a841587_L.jpg?1273122143?1273122143?1273122143Η πιθανή πώληση του Παρκ Γι Σουνγκ στην Μπάγερν Μονάχου, έπειτα από εισήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μπορεί να φέρει τον Σωτήρη Νίνη στο «Ολντ Τράφορντ».

Η εξαιρετική χρονιά που έκανε ο Παρκ Γι Σουνγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να τον κάνει να αλλάξει στέγη το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα, με τον αγγλικό Τύπο, ο ΝοτιοΚορεάτης θα αποτελέσει παρελθόν από τους πρωταθλητές Αγγλίας προκειμένου να μετακομίσει στο Μονάχο και να φορέσει τη φανέλα της φετινής φιναλιστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν Μονάχου.

Εφόσον αυτό το σενάριο λάβει χώρα τότε ένας από τους υποψηφίους αντικαταστάτες για να πάρει τη θέση του Παρκ στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», είναι ο Σωτήρης Νίνης.

Δεν έπαψε να απασχολεί

Είναι γνωστό και δεδομένο ότι ο Σωτήρης Νίνης βρίσκεται στη λιστα με τους παίκτες που αρέσουν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει μία πάρα πολύ καλή γνώμη για τον Έλληνα «El Mago» ενώ παράλληλα είναι δεδομένο πως η ομάδα του θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση τεσσάρων παικτών πρώτης γραμμής μιας και οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μάικλ Κάρικ, Ρίο Φέρντιναντ και Νεμάνια Βίντιτς έχουν απογοητεύσει τον τεχνικο των «μπέμπηδων» με τη φετινή τους απόδοση αλλά και με τους πολλούς τραυματισμούς που είχαν ενώ και οι Οουεν και Χάργκριβς πραγματοποίησαν μία απογοητευτική χρονιά.

Εφόσον ο Παρκ αποτελέσει παρελθόν από τους πρωταθλητές Αγγλίας, ο «Φέργκι» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εκ των Στίβεν Πίνααρ της Εβερτον, Ντάβιντ Σίλβα της Βαλένθια και Σωτήρη Νίνη του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: