Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Νασρί: Εγώ και άλλοι τέσσερις στην Άρσεναλ δεν μιλάμε με τον Γκαλάς

Ως προβληματική προσωπικότητα περιέγραψε τον Γουίλιαμ Γκαλάς στην «Sun», ο συμπαίκτης του στην Άρσεναλ και συμπατριώτης του Σαμίρ Νασρί.Ο αμυντικός των «κανονιέρηδων» και μέλος της προεπιλογής της Γαλλίας για το Π.Κ πιθανότατα θα αποχωρήσει από το «Εμιρέιτς» το καλοκαίρι, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ δεν φαίνεται πως τον εμπιστεύεται πλέον όσο παλαιότερα. Ο Νασρί μίλησε στην αγγλική εφημερίδα και ισχυρίστηκε πως τόσο αυτός όσο και κάποιοι άλλοι παίκτες των Λονδρέζων δεν έχουν ούτε τις τυπικές σχέσεις με τον πρώην αρχηγό της ομάδας.

«Δεν επικοινωνώ μαζί του αλλά δεν είμαι και ο μοναδικός στην Άρσεναλ που δεν έχει την παραμικρή επικοινωνία μαζί του. Είμαστε τέσσερις-πέντε αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει στο να παλεύουμε ο ένας για τον άλλο μέσα στο γήπεδο», αποκάλυψε ο Νασρί.

Όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια στις αποκαλύψεις του ίδιου του Γκαλάς για κακό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, τον Νοέμβριο του 2008, οι οποίες και του κόστισαν το περιβραχιόνιο. Τον προηγούμενο μήνα, ένας πρώην συμπαίκτης του Γάλλου στην Άρσεναλ, ο Κόλο Τουρέ, αποκάλυψε πως οι κακές σχέσεις που είχαν οι δύο τους υπήρξαν αφορμή για να σκεφτεί το μέλλον του μακριά από το Λονδίνο.

«Είχα λίγα προβλήματα με λίγους ανθρώπους και δεν ήμουν χαρούμενος. Σκεφτόμουν να πάω κάπου αλλού και μια νέα πρόκληση. Παρεξηγήθηκα πολλές φορές με τον Γκαλάς σε συγκεκριμένες περιστάσεις και ένας από τους δυο μας έπρεπε να φύγει. Σαν παίκτης, τον σεβόμουν πάντα γιατί ήταν μεγαλύτερος από μένα. Στην Αφρική, όταν κάποιος είναι μεγαλύτερος τον σέβεσαι αλλά πιστεύω πως εκείνος το εκμεταλλεύθηκε αυτό με κάποιους τρόπους», ισχυρίστηκε ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: