Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα..Δυάδα κινήτρου...

Eπιμέλεια-Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Άκρως θετικό θα χαρακτήριζα το μεσοβδόμαδο απολογισμό, καθώς μας πέρασαν όλα τα σημεία στα οποία είχαμε αναφερθεί, με αποκορύφομα βέβαια το πονταρισμά μας στην μπόμπα της Bellinzona ,η οποία καί μας χάρισε απλόχερα ένα παχυλότατο διπλό τού (5,20)


Πολλά τα παιχνίδια στο πρόγραμμα τού Σαββατοκύριακου λίγες όμως πραγματικά οί επιλογές σημείων, μιάς καί σε πολλά πρωταθλήματα λίγο πολύ έχουν κριθεί οί θέσεις σε πολύ μεγάλο ποσοστό γιά της περισσότερες ομάδες.

Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.


Murcia - Villareal B (1)

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι.Aυτή πού καίγεται στη παρούσα φάση είναι η ομάδα της Murcia, η οποία κατέχει την 19η θέση με 39 βαθμούς καί κινδινεύει άμεσα με υποβιβασμό 7 αγωνιστικές πρίν το τέλος της Segunda Division.Η φόρμα της καί γενικά η εικόνα της σε όλη την δειάρκεια τού πρωταθλήματος δεν είναι καθόλου καλή

Χωρίς απολύτως κανένα βαθμολογικό κίνητρο η Villarreal B η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία φέτος εξασφαλίζοντας από πολύ νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία.Πρόκειτε γιά την καλύτερη Β ομάδα πού έχει εμφανιστεί στη Segunda τα τελευταία χρόνια.Μετά από ένα αήττητο σερί 5 αγωνιστικών υπέστη βαριά ήττα εντός έδρας με σκόρ 2-5 από την ομάδα της Las Palmas.Nα σημειωθεί πώς οί φιλοξενούμενοι δεν έχουν δικαιώμα ανόδου στην Primera Division.

Εδώ πού έχουν φτάσει τα πράμματα για τούς γηπεδούχους το σημερινό παιχνίδι είναι οριακό ως προς το μέλλον τους στην κατηγορία.Καλή χρυσή η Villarreal B καί πολύ καλή ομάδα ,αλλά η Murcia είναι αυτή πού καίγεται καί τσουρουφλίζεται περισσοτέρο γιά την νίκη, καί αυτή είναι πού έχει το ισχυρότερο κίνητρο στο παιχνίδι.


Θα ρισκάρω στον άσο επιβίωσης της Murcia σε απόδοση (2.20)


Paris. S.G - Montpellier (2)

Πάλι καλά πού ήταν καί το Κύπελλο στη μέση καί κάπως κλείνει με μιά ικανοποίηση η χρονιά γιά την Paris. Βαθμολογικά αδιάφορη καί σε κακή κατάσταση οί γηπεδούχοι. δεν έχουν κανένα στόχο στην τελευταία αγωνιστική τού Sampiona.

Η Montpellier μας δικαίκωσε φέτος σε πολύ καλά σημεία καί μας πλήρωσε αρκετές φορές.Είναι άξια συγχαρητηρίων καθώς σε όλη τη διάρκεια τού πρωταθλήματος είχε πολύ σταθερή παρουσία.Ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία τα έχει πάει περίφημα μέχρι τώρα Κάποια άτυχα αποτελέσματα όμως την έριξαν από της πρώτες θέσεις.Διεκδικεί σήμερα την εξοδό της στο Europa League.Να σημειωθεί πως η Montpellier σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο έχει υποστεί μόλις 3 ήττες σε 18 αγώνες.

Aρκετά τα προβλήματα απουσιών στούς φιλοξενούμενους πού θα στερηθούν βασικούς τους παίκτες.Ακόμη καί έτσι έχω διάθεση να στηρίξω την Montpellier. Τελευταία αγωνιστική είναι καί το κίνητρο είναι αυτό πού παίζει βασικό ρόλο.Το δέλεαρ της Ευρώπης είναι μεγάλο γιά μιά ομάδα όπως η Montpellier καί τα παιδιά πού θα μπούν να παίξουν θα τα δώσουν όλα γιά την επίτευξη τού στόχου.


Θα ρισκάρω στο διπλό κινήτρου Ευρώπης της Montpellier σε απόδοση (2,90)


Δυάδα με : Murcia - Montpellier


Καλή μέρα νά΄χετε, καλά να περνάτε, τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: