Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ένας ακόμη «τελικός»

Για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση της νίκης στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (19.00) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αποτελεί μονόδρομο. Πρέπει να κερδίσουν αλλά...

Στον Ολυμπιακό όλοι αναγνωρίζουν την σημασία του αυριανού αγώνα με τον Άρη. Ξεκαθαρίζουν ότι είναι ένας ακόμη «τελικός» και πως πρέπει να πάρουν το... τρίποντο, για να γλιτώσουν νέες... περιπέτειες, ωστόσο η ομάδα εξακολουθεί να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Το ηθικό παραμένει πεσμένο στου Ρέντη και παραμένει αβέβαιο το κατά πόσον ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να βγάλει κόντρα στον Άρη το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να νικήσει.

Χτύπησε και ο Παναγόπουλος!

Όσον αφορά στην σημερινή τελευταία προπόνηση ακόμη ένα... κρούσμα τραυματισμού ήρθε στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός γκολκίπερ Παναγόπουλος αποχώρησε κατά την διάρκεια της προπόνησης λόγω ενόχλησης στην μέση.

Από εκεί και πέρα ο Λεονάρντο έκανε θεραπεία, όπως και οι Ντάτολο, Νικοπολίδης ενώ οι Ντιόγο, Ζαϊρί ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο. Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

Η αποστολή

Στην αποστολή, που αποσύρθηκε στον ξενώνα των εγκαταστάσεων του Ρέντη έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Κόβατς, Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα.

Δύο... εκδοχές για το αρχικό σχήμα

Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα δύο είναι οι... εκδοχές για την βασική ενδεκάδα. Η μία είναι ο Μπάντοβιτς να παίξει με τρία χαφ, τους Ντουντού, Λεντέσμα, Στολτίδη ή Γ. Παπαδόπουλο. Ο Πάρντο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Την αμυντική τετράδα θα απαρτίζουν οι Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μπράβο και Πάντος. Στα χαφ θα τοποθετηθούν οι Όσκαρ και Λούα Λούα και μπροστά θα είναι ο Ντάρμπισαϊρ. Το άλλο... σενάριο θα είναι να παίξουν ως αμυντικά χαφ οι Ντουντού με έναν εκ των Στολτίδη, Γ. Παπαδόπουλο, Λεντέσμα και να αγωνιστούν στην επίθεση οι Μήτρογλου και Ντάρμπισαϊρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: