Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Πλάνο πρωταθλητισμού για ΠΑΟΚ

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να συναντηθούν οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Φερνάντο Σάντος, προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.


Το συμβόλαιο του 56χρονου προπονητή με τον 'δικέφαλο του Βορρά' εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και η πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ να να τον κρατήσει στον σύλλογο.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια δεδομένα που θα παίξουν τον ρόλο τους πριν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, αφού ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί ότι ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος, αλλά και τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο-τρεις 'γερές' προσθήκες

Ο Σάντος θέλει να κινηθεί η ομάδα του για τουλάχιστον δύο ή τρεις παίκτες που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως για παράδειγμα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Και, φυσικά, να μην παραχωρηθεί κανένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της 11άδας, όπως για παράδειγμα ο Βιεϊρίνια, τον οποίο φαίνεται ότι έχουν στη λίστα αρκετές ομάδες από το εξωτερικό.

Με άλλα λόγια να δημιουργηθεί ένα πλάνο πρωταθλητισμού για τον ΠΑΟΚ, κάτι που φαίνεται ότι είναι επιθυμία και της διοίκησης. Ο Ζαγοράκης από την πλευρά του σκέφτεται να προτείνει διετές συμβόλαιο στον Πορτογάλο, προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί ήσυχος για το μέλλον του.

Ήδη οι Βρύζας και Κονσεϊσάο έχουν 'τσεκάρει' τις περιπτώσεις κάποιων ποδοσφαιριστών, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: