Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Μπούρμπος: «Δεν θέλω το κακό του Ηρακλή»

Καμία πρόθεση να βλάψει τον Ηρακλή δεν είχε ο Χρήστος Μπούρμπος σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το θέμα της προσφυγής που έχει καταθέσει κατά του «Γηραιού» και ζητάει ποσό από τα δεδουλευμένα χρήματα του. Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα που έχει να κάνει με την οφειλή προς το πρόσωπο του από τον «Γηραιό», ενώ τόνισε ότι με την προσφυγή δεν θέλησε να δημιουργήσει πρόβλημα και να βλάψει τον μακεδονικό σύλλογο:

«Είχα καταθέσει μία προσφυγή και είχε επιδικαστεί από τον Σεπτέμβριο ένα ποσό. Το θέμα όμως διαπίστωσα ότι είχε αφεθεί πλήρως. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς, μέχρι προχθές που με πήρε ο πρόεδρος της νέας διοίκησης του Ηρακλή για να μου μιλήσει για την κατάσταση.
Μου είπε πως είναι τα πράγματα, μου δόθηκε ένα ποσό και το θέμα τελείωσε εκεί. Δεν είχε καμία πρόθεση να προξενήσω ζημιά στον Ηρακλή. Σε καμία περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά ο νύν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και συνέχισε, λέγοντας:

«Από τον Σεπτέμβριο, δεν με πήρε ούτε ένας άνθρωπος τηλέφωνο. Να μου πει έστω κάτι για το θέμα. Το θέμα κυλούσε και το διαχειριζόταν ο δικηγόρος μου. Τώρα, ανέλαβαν κάποιοι άνθρωποι τον Ηρακλή και ήταν οι μοναδικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί μου.
Ο κ. Τάκης μου εξήγησε το πώς σκέφτεται η διοίκηση. Ήταν ο μοναδικός που μου μίλησε και το θέμα λύθηκε σε λίγα λεπτά. Θα είμαστε σε επικοινωνία όπως μου υποσχέθηκε για οτιδήποτε. Δεν έγινε μόνο με εμένα αυτό. Με πολλά παιδιά συνέβη.
Δεν μπήκε κανείς τόσο καιρό στην διαδικασία να μιλήσει με τους παίκτες και γι΄ αυτό ίσως έφθασε εδώ η κατάσταση».

Ο Μπούρμπος ρωτήθηκε αν μίλησε με τον τότε τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής, Ηλία Πουρσανίδη, απαντώντας αρνητικά:

«Όχι. Ήταν αυτός που με έφερε στην ομάδα του Ηρακλή αλλά μετά δεν είχαμε την παραμικρή επικοινωνία. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γι΄ αυτό».

Παράλληλα, ο έμπειρος αμυντικός τόνισε ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι τα πράγματα θα κυλήσουν τόσο άσχημα γι' αυτόν και τον Ηρακλή, προσθέτοντας:

«Όταν ήρθα στην ομάδα πίστευα ότι θα γίνει μία καινούρια αρχή. Ήταν στην ομάδα άνθρωποι νέοι και φιλόδοξοι. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα φθάσουμε στα άκρα.
Το δυσάρεστο είναι ότι και τώρα βλέπω ότι καταθέτουν προσφυγές ποδοσφαιριστές του Ηρακλή για να μείνουν ελεύθεροι. Θέλουν να φύγουν δηλαδή από αυτή την ομάδα και αυτό είναι πολύ αρνητικό για μία ομάδα όπως ο Ηρακλής. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φθάσει εκεί».

Τέλος, ο Μπούρμπος αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής και τον ΟΦΗ, αναφέροντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του κρητικού συλλόγου παλεύουν για το καλύτερο:

«Είναι απρόβλεπτο το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής. Στηρίζεται καθαρά στη δύναμη. Εμείς δεν ευτυχήσαμε να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις και έτσι θα μπούμε στην διαδικασία των play-off. Είναι μία επικίνδυνη διαδικασία, όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα βγάλουμε τον ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία.
Είναι μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και σαφέστατα αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: