Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Προσοχή ζητά ο Γιαννάκης

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό μετά το Final Four της Ευρωλίγκα. Οι Πειραιώτες υποδέχονται αύριο (5μ.μ., ΣΚΑΪ) το Μαρούσι στο ΣΕΦ, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να προειδοποιεί…

Η ημιτελική σειρά των playoffs με την ομάδα των βορείων προαστίων δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τους Πειραιώτες που καλούνται να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο της πρόκρισης στους τελικούς της Α1. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε με αφορμή τις προσεχείς αναμετρήσεις με τους «κιτρινόμαυρους»: «Το Μαρούσι έδειξε με την πορεία του τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα που σε κάθε παιχνίδι ξέρει τι θέλει πάνω στο γήπεδο.

Πάμε σε μια σειρά αγώνων που δεν θα έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και σίγουρα θέλουμε να έχουμε πολλαπλά οφέλη απ’ αυτά τα παιχνίδια και δεν εννοώ μόνο την πρόκριση στον τελικό. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα που έχει ισορροπία, έχει παιδιά με ενθουσιασμό και γι’ αυτούς αποτελεί μεγάλο κίνητρο να κερδίσουν την ομάδα που έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας κι έφτασε έως τον τελικό της Ευρωλίγκα».

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Αμαρουσίου και νυν «ερυθρόλευκος» Ανδρέας Γλυνιαδάκης επισήμανε: «Το Μαρούσι έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και ξέρουμε ότι τα παιχνίδια μας σ’ αυτή τη φάση μόνο εύκολα δεν θα είναι. Το Φάιναλ Φορ ανήκει στην ιστορία, κερδίσαμε, χάσαμε, αλλά κυρίως μάθαμε απ’ αυτά τα παιχνίδια και οφείλουμε να τα έχουμε όλα στο μυαλό μας.

Η προσοχή μας θα πρέπει τώρα να είναι μόνο στο Μαρούσι, γιατί διαφορετικά θα κινδυνέψουμε να μπούμε σε περιπέτειες. Στο πάθος, την απουσία άγχους και τον ενθουσιασμό που θα έχουν οι αντίπαλοί μας θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε συγκέντρωση, σοβαρότητα και σωστή αξιολόγηση των δεδομένων του κάθε αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: