Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Θέλει μόνο Καραϊσκάκη ο Λαυρεντιάδης


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή καθώς το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το real estate του γηπέδου Καραϊσκάκη. Παράλληλα όμως τόνισε ότι θα είναι πάντα δίπλα στον Σωκράτη Κόκκαλη για να τον στηρίζει.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ''Fortune'' και πέρα από τα τα θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής του πορείας που συζήτησε, μίλησε και για τον Ολυμπιακό:

"Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένα απλό σωματείο, είναι κάτι παραπάνω. Έχει το DNA του μαχητή, όπως και εγώ. Ως δεύτερης γενιάς πρόσφυγας και μαχητής της ζωής, λοιπόν, λογικό είναι να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο πέρα από το real estate του γηπέδου Καραϊσκάκη. Ο πρόεδρος κ. Σωκράτης Κόκκαλης μού έβαλε το 'σαράκι' και θα είμαι πάντοτε κοντά του για να τον στηρίζω".

Ο Λαυρεντιάδης μάλιστα αποκάλυψε σε κάποιο σημείο τηε συνέντευξης του ότι μέχρι την Ε' Δημοτικού ήταν ΑΕΚ, αλλά τότε άλλαξε και έγινε Ολυμπιακός. Τα παλαιά κιτρινόμαυρα αισθήματά του οφείλονταν στον πρόσφυγα παππού του και στον πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: