Σάββατο 15 Μαΐου 2010

'Σάλπι' σε Πατέρα: «Θέλω να ζήσω κοντά στους δικούς μου»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, για καθαρά προσωπικούς λόγους, έχει εκφράσει δύο φορές ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον Νικόλα Πατέρα το προηγούμενο διάστημα.Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε πριν από περίπου δύο μήνες με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού σχετικά, κάτι που έκανε και μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, προκειμένου να ενημερώσει εκ νέου τον Πατέρα.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η 'Sportday', ο 28χρονος άσος τόνισε στον ισχυρό διοικητικά άνδρα των 'πράσινων' ότι δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι της αποχώρησής του, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά η επιθυμία του να επιστρέψει στην οικογένειά του, στη Θεσσαλονίκη.

«Πρόεδρε, θέλω να σου πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την ομάδα και από τον κόσμο, αλλά υπάρχουν πράγματα που με αναγκάζουν όπως φαίνεται να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Εκεί είναι όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Θέλω να γυρίσω κοντά τους. Δεν μπορώ να μείνω άλλο στην Αθήνα. Δεν είναι θέμα οικονομικό, είμαι ευχαριστημένος από την προσφορά που μου κάνατε. Την τελική απόφαση δεν την έχω πάρει ακόμα, αλλά δύσκολα θα κάνω κάτι διαφορετικό», ήταν τα λόγια του βραχύσωμου σέντερ φορ, που δεν έψαξε για δικαιολογίες, όπως και τα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου.
«Πάρε τηλέφωνο να μου το πεις όταν γίνει οριστικό. Νά 'σαι καλά και καλή τύχη», ήταν απάντηση του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος ποτέ του δεν έκρυψε την αδυναμία του στον Σαλπιγγίδη, έναν παίκτη που τίμησε και με το παραπάνω την ομάδα με την παρουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: