Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ντιόπ

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/papa_2010_6_12_11_32_53_b.jpgΜετά τη συμφωνία που είχε η διοίκηση της ΑΕΚ με τους μάνατζερ του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, όσον αφορά τις απολαβές του Σενεγαλέζου, η μεταγραφή βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της. Απομένει το "yes" της Πόρτσμουθ. Δυσκολεύει η παραμονή Νέμεθ. Ανανέωσε ο Σούιτσα. Το θέμα της απόκτησης του Ντιόπ πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα, αλλά πλέον ήρθε η στιγμή που... θα τελειώσει και μάλιστα θετικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΑΕΚ έκανε καλύτερη πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή (750000 ευρώ περίπου μαζί με τα μπόνους), με τον Ντιόπ να μένει ικανοποιημένος και πλέον το μόνο που απομένει είναι και το "ΟΚ" της Πόρτσμουθ.

Μετά και τη συμφωνία των δύο πλευρών, είναι σίγουρο πως οι μάνατζερ του παίκτη θα πιέσουν τους Άγγλους για την ελευθερία του παίκτη και στην χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να δώσει η Ένωση ένα μικρό ποσό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι όποιες εξελίξεις δεν αποκλείεται να συμβούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, για το θέμα έκανε δηλώσεις και ο διευθυντής της Πόρτσμουθ, Άντριου Ανδρονίκου, στο aek365.gr επιβεβαιώνοντας της πληροφορίες για συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ-Ντιόπ:

"Πράγματι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου εκπρόσωποι του Πάπα και μου εξέφρασαν την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά τους έδωσα την ίδια απάντηση. Αυτή τη στιγμή έχουμε κοστολογήσει την ελευθέρας του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στο ποσό τους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ωστόσο, με ένα ποσό μεταξύ 500 - 700 χιλιάδων είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε. Αν η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να διαθέσει αυτό το ποσό για να αποκτήσει τον παίκτη, τότε πιθανότατα ο Πάπα θα γίνει παίκτης της ελληνικής ομάδας",
τόνισε αρχικά ο Ανδρονίκου και πρόσθεσε:

"Θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε στην ΑΕΚ τον παίκτη δωρεάν, μόνο εάν αποσυρθούν οι προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον Πάπα. Δεν θέλουμε να δώσουμε όμως τον παίκτη μας χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Είναι περιουσιακό μας στοιχείο και δεν επιθυμούμε να φύγει τσάμπα με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο μαζί μας για ένα ακόμη χρόνο".

Δύσκολο για Νέμεθ

Παρά το "ΟΚ" που πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, από την Λίβερπουλ για την παραμονή του Κρίστιαν Νέμεθ στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν, οι εξελίξεις μάλλον δείχνουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση δυσκολεύει. Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του παίκτη με δηλώσεις του τόνισε πως ο πελάτης του θα ξεκινήσει σίγουρα προετοιμασία με την Λίβερπουλ, αλλά από εκεί και πέρα δεν γνωρίζει τι θα γίνει.

Μάλιστα σχετικά με το θέμα της ΑΕΚ, αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη περίπτωση δυσκολεύει, από τη στιγμή που υπάρχουν οφειλές προς τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή.

Ανανέωσε ο Σούιτσα

Σε αντίθεση με τον Αντώνη Κέζο, ο Σλόμπονταν Σούιτσα, συμφώνησε με την ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας του. Ο Σέρβος προπονητής τερματοφυλάκων, που θεωρείται ο κορυφαίος στη χώρα μας, βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας από το 2004, όταν και τον πήρε μεταγραφή ο Ντέμης Νικολαΐδης από το Αιγάλεω.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται ο "Σλόμπο" να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, λίγο πριν και την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, συνεχίζοντας να προσφέρει της υπηρεσίες του στον δικέφαλο αετό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: