Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Αρης-Ανακοινώνονται οι μεταγραφές


Ο Τσάβι Φουέγκο Μετά το "ναυάγιο" με τον Χεσούς Βάσκεθ, ο Χάβι Φουέγκο είναι ο ποδοσφαιριστής που πήρε το προβάδισμα και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτησή του. Ο 26χρονος Ισπανός χαφ της Ουέλβα θα ενισχύσει την ομάδα του Aρη και σύντομα θα έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Είναι ο ποδοσφαιριστής "εργαλείο", εν αντιθέσει με τον Βάκσεθ, που ο ρόλος του είναι ηγετικός. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Να σημειωθεί πάντως πως η Ουέλβα δίνει το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, απέναντι στην Βαγιεκάνο και ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη από αύριο.

Ενίσχυση στην άμυνα
Θέμα χρόνου και τυπικό ζήτημα είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα από την ΠΑΕ Aρης, που μετατίθεται πιθανόν για τη Δευτέρα, εξαιτίας ενός εγγράφου που απαιτείται για την επικύρωση της. Το έγγραφο αυτό δεν έφτασε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ και πλέον η ανακοίνωση της απόκτηση του Μίσελ θα πρέπει να περιμένει μόνον λίγο ακόμη. Ενδεχομένως να ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος μπακ θα ταξιδεύσει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή του Αρη την Τρίτη για την Αυστρία, ώστε να συμμετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Οριόλ, που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, συν τον Μισέλ, για τον Aρη όλα δείχνουν πως απομένει η προσθήκη ενός τελευταίου "κομματιού" για να συμπληρωθεί το πάζλ της αμυντικής γραμμής του Αρη.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η πιθανότητα για μια ακόμη μεταγραφή στα μετόπισθεν που θα αφορά τους στόπερ. Αυτό θα εξαρτηθεί από την εισήγηση του Κούπερ και από το αν θέλει μια επιπλέον διαρθρωτική κίνηση, ώστε να πλαισιώσει τους Ρονάλντο, Οριόλ, Λαζαρίδη και Κουλουχέρη που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: