Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Έτοιμος για επιστροφή ο Πατέρας

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/cd1bce748fb170c920e503edcef8a766_L.jpg?1276917903?1276917903?1276917903Αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με την «SportDay» σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην προεδρία του Παναθηναϊκού. Το ραντεβού των δύο ανδρών θα γίνει πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη ίσως με την παρουσία και άλλων μετόχων. Στόχος της συνάντησης είναι να πειστεί ο Νικόλας Πατέρας να αναλάβει και πάλι τον προεδρικό θώκο του «τριφυλλιού». Για την συνάντηση αυτή καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι μέτοχοι με τους οποίους συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο «Τζίγγερ».

Οι Αδαμάντιος Πολέμης, Γιώργος Νίκας, Παναγιώτης Δάβαρης έθεσαν όρο στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού ότι για να συμμετάσχουν στην αύξηση θα πρέπει ο Νικόλας Πατέρας να παραμείνει πρόεδρος του συλλόγου και τη νέα χρονιά, κάτι για το οποίος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν είναι αρνητικός.

Μάλιστα ο «Τζίγγερ» φέρεται να είχε τηλεφωνική επαφή με τον Πατέρα τις τελευταίες μέρες προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή» παρότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές. Παρόλα αυτά κάποιοι υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που θα γίνει ραντεβού, τότε θα υπάρξει και επιστροφή.

Αν ο Πατέρας επανέλθει στην προεδρία του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη και την συμμετοχή του Ανδρέα Βγενόπουλου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Άλλωστε ο Mr Mig είχε δεσμευθεί στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ότι με πρόεδρο τον Πατέρα θα μπει και εκείνος στην αύξηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: