Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Τουλαλάν:"Δεν είμαστε ομάδα"


Ο Μούτου μονομαχεί με τον Τουλαλάν Η αποτυχία της Γαλλίας να συμπεριφερθεί σαν ομάδα, αλλά και η ασυνεννοησία των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αποτελούν σύμφωνα τον Ζερεμι Τουλαλάν τα αίτια του επερχόμενου πρόωρου αποκλεισμού των "τρικολόρ" από την πρώτη κιόλας φάση του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Ο μοναδικός παίκτης που "αντιμετώπισε" τα μέσα ενημέρωσης, ένα 24ωρο μετά την ήττα από το Μεξικό, παραδέχθηκε ότι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 1998 έχουν πρόβλημα ομαδικότητας. "Το Μεξικό ήταν ομάδα, ενώ εμείς είμαστε 11 παίκτες", τόνισε μεταξύ άλλων ο 26χρονος μέσος στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Κνίσνα. "Μερικοί από εμάς έχουν μεγάλη ποιότητα, αλλά πρέπει πρώτα να βρούμε την ισορροπία σαν ομάδα", πρόσθεσε ο Τουλαλάν και συνέχισε: "Υπήρχαν μειονεκτήματα από όλους μας. Το πρόβλημα ήταν ομαδικό και χρειαζόμαστε μία ομαδική απάντηση. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο στο γήπεδο. Υπήρχε έλλειψη και σ' αυτό τον τομέα".

Ο μέσος της Λιόν διέψευσε τα δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία η αγωνιστική συμπεριφορά της Γαλλίας ήταν το αποτέλεσμα των κακών σχέσεων που υπήρχαν μέσα στην ομάδα, ιδιαίτερα αυτής μεταξύ του Ριμπερί και του Γκορκίφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: