Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Παράπονα της αγγλικής ομοσπονδίας στη FIFA


Το σήμα της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία διαμαρτυρήθηκε έντονα προς την FIFA, για ελλιπή μέτρα προστασίας στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας. Αφορμή για τα παράπονα των Αγγλων στάθηκε η είσοδος ενός εξοργισμένου οπαδού μέσα στα αποδυτήρια των διεθνών, προκειμένου να έρθει σε αντιπαράθεσή μαζί τους για το 0-0 με την Αλγερία.

Οι οπαδοί της Αγγλίας αποδοκίμασαν τους παίκτες μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα που έγινε στο Κέιπ Τάουν και συγκεκριμένα στο "Green Point Stadium", ωστόσο, ένας εξ αυτών κατάφερε να περάσει μέσα από τον κλοιό που είχαν δημιουργήσει οι δυνάμεις ασφαλείας, κάτι που ενόχλησε αφάνταστα την ομοσπονδία του Νησιού.

"Το πρόβλημα δεν προήλθε από τους δικούς μας σεκιούριτι, πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά όπου κι αν βρεθούν", τόνισε ο διευθυντής επικοινωνίας της αγγλικής ομοσπονδίας, Αντριαν Μπέβινγκτον και πρόσθεσε: "Είμαι βέβαιος ότι η FIFA θα αναλογιστεί τις ευθύνες της και πρέπει να μας διαβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον".

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο εξαγριωμένος οπαδός "συγκρούστηκε μετωπικά" με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας, πριν τον απωθήσουν οι δυνάμεις ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: