Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ-Δύο ακόμη Ιταλοί στο προσκήνιο


Ο Αντόνιο Λάνγκελα με τη φανέλα της Αταλάντα Η "Gazzetta dello Sport" γράφει για τον ΠΑΟΚ που έχειο πλέον νέο τεχνικό τον Μάριο Μπερέτα. Κάνει λόγο για τις πιθανές μεταγραφικές κινήσεις. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον μέσο, Αντόνιο Λάνγκελα και τον αμυντικό Κριστιάν Τερλίτσι, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Μπρέσια.

Ο Αντόνιο Λάνγκελα είναι 33 ετών και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Μπάρι. Έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κιέβο Βερόνα ως δανεικός από την Ουντινέζε, στην Αταλάντα και την Κάλιαρι και σε μικρότερες ιταλικές ομάδες. Ο Λάνγκελα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπάρι μέχρι το 2012 και είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Ιταλία, σε ματς των νερατζούρι με Ισημερινό, Σερβία, Ισλανδία και Ρωσία, όλα το 2005.

Ο Κριστιάν Τερλίτσι είναι 31 ετών και τα τρία τελευταία χρονιά αγωνίζεται στην Κατάνια. Έχει περάσει ακόμη ακόμη από την Σαμπντόρια, την Παλέρμο και την Τσεζένα και ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Ο Τερλίτσι είναι μια φορά διεθνής με την Ιταλία (16-8-2006 Ιταλία-Κροατία 0-2) και έχει συμβόλαιο με την Κατάνια για ένα χρόνο ακόμη.

Πάει για μπακ αξιώσεων
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει δώσει εντολή να "παγώσει" όλα τα υπόλοιπα μεταγραφικά ανοικτά μέτωπα που αφορούν σε δεξιό μπακ, δηλαδή τους Γκουστάβο, Μανιάτης και να ρίξει το βάρος σε περίπτωση μουντιαλικού ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει προσπάθεια να αποκτήσει τον παίκτη με βάση τις οικονομικές δυνατότητες που έχει αυτή την περίοδο και σε καμία περίπτωση δεν θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Υπενθυμίζουμε ότι με τον Γκουστάβο υπάρχει προφορική συμφωνία και ο ΠΑΟΚ. Επίσης, τηρεί στάση αναμονής για την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: