Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός-Σλάβια Πράγας 3-1

http://www.contra.gr/images/m/OCFPSLAVIAFILIKO_0407_m.jpg

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ:

6ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Μετά από κόρνερ του Ζαϊρί και λάθος της άμυνας της Σλάβια, ο Ραούλ Μπράβο από κοντά ανοίγει με σουτ το σκορ.
11ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Βλτσεκ έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Γκρασιάρ να βρίσκεται τετ α τετ με τον Νικοπολίδη και να φέρνει το σκορ στα ίσα με ψύχραιμο πλασέ.
24ο λεπτό: Σέντρα από τα δεξιά του Σελούτσκα, ο Κίσελ έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Νικοπολίδης αντέδρασε σωστά.
25ο λεπτό: Ωραία προσπάθεια του Μιραλάς από τα αριστερά, δοκίμασε το σουτ, με τον Βάνιακ να διώχνει σε κόρνερ.
34ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ζαϊρί από τα δεξιά και κεφαλιά του Ντιόγκο στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής για να γίνει το 2-1.
Αλλαγές για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο: Πάρντο αντί Νικοπολίδη και Όσκαρ αντί του Ντουντού.
65o λεπτό: Αλλαγές για τον Ολυμπιακό: Ποτουρίδης (στόπερ), Ντάρμπισιρ (επίθεση), Φετφατζίδης (θα παίξει αριστερά), Ρουγκάλας (στόπερ), Μήτρογλου (επίθεση), Νικλητσιώτης (θα παίξει δεξιά), Σοϊλέδης (σαν αριστερό μπακ), Γ. Παπαδόπουλος (στο κέντρο) και Κατσικογιάννης (σαν δεξί μπακ). Βγήκαν εκτός οι: Γκαλίτσιος, Μπράβο, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μπάμποβιτς, Μιραλάς, Ντιόγκο.
79ο λεπτό: Ο Ρουγκάλας έκανε λάθος στην άμυνα, η Σλάβια σε κενή εστία είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο νεαρός στόπερ στη συνέχεια διόρθωσε το λάθος του.
84ο λεπτό: ΓΚΟΛ! O Mατ Ντάρμπισιρ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βάνιακ, τον πέρασε και από πλάγια θέση πλάσαρε για να κάνει το 3-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Oλυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μπάμποβιτς, Μιραλάς, Ντιόγκο

Oι αναπληρωματικοί: Πάρντο, Ποτουρίδης, Όσκαρ, Ντάρμπισιρ, Φετφατζίδης, Ρουγκάλας, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Κρητικός, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης.

Σλάβια Πράγας (Καρέλ Γιάρομ): Βάνιακ, Τραπ, Χουμπάτσεκ, Σελούστκα, Βλτσεκ, Ντεμπελέ, Κούμπσκι, Γιάρολιμ, Χόσεκ, Γκρασιάρ, Βάνιακ, Κίσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: