Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Κουμορτζί: "Δεν έχω κάνει καμία δήλωση στην Γκάνα"


Εναν τίτλο με τον Πανιώνιο θέλει ο Κουμορτζί Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από τις "δηλώσεις" του Μπερνάρντ Κουμορτζί ότι θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό και τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και ο Πανιώνιος διέψευσαν ότι υπάρχει θέμα. Μάλιστα ο Γκανέζος τόνισε κατηγορηματικά πως δεν έχει παραχωρήσει συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου, με τις δηλώσεις του Κουμορτζί, αναφέρει: "Μετά από τη σημερινή εκ νέου μεταφορά σε μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ "ειδήσεων" και "δηλώσεων" που αφορούν τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Μπενάρντ Κουμορτζί και προέρχονται από συγκεκριμένη "έγκυρη" πηγή της Γκάνας, ο Μπενάρντ προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο panionios.gr: "Από την ημέρα που επέστρεψα από την προεπιλογή της Εθνική ομάδας της χώρας μου, δεν έχω μιλήσει με κανένα δημοσιογράφο από τη Γκάνα και συνεπώς δεν έχω κάνει καμία δήλωση σε κανένα ΜΜΕ της πατρίδας μου".

Ο Πανιωνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα ήθελε να υπενθυμίσει ότι η ίδια "έγκυρη" πηγή από τη Γκάνα έχει δημοσιεύσει κατά το παρελθόν ότι ο Κουμορτζί συζητάει με την Αρσεναλ, ή ότι έχει σχεδόν συμφωνήσει με τη Φενέρ Μπαξέ, χωρίς να υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτά τα δημοσιεύματα. Νομίζουμε ότι η εγκυρότητα και η ποιότητα του συγκεκριμένου μέσου είναι υπό σοβαρή αμφισβήτηση και συνεπώς παρακαλούμε τα όποια ελληνικά ΜΜΕ επιθυμούν να το χρησιμοποιούν ως πηγή, να διασταυρώνουν πρώτα τις "ειδήσεις" που προέρχονται από αυτό, πριν τις μεταφέρουν. Εκτός αν ο σκοπός τους δεν είναι η ενημέρωση της κοινής γνώμης, αλλά η δημιουργία εντυπώσεων.

Είναι η τελευταία φορά που ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ασχολείται ή διαψεύδει δημοσιεύματα από τη συγκεκριμένη πηγή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: