Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις στον ΠΑΟΚ.

http://www.sport24.gr/ast/cov/54/546226_b.jpgΠαίκτης του Δικεφάλου ο Φρανσίσκο Ζουέλα που δηλώνει στo Sport24.gr:"Με τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ". Ακουλουθούν οι επόμενες κινήσεις...Ο Ζουέλα αναμένεται σήμερα Κυριακή στην Θεσσαλονίκη και αφού γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ.

Την Δευτέρα ο αμυντικός από την Αγκόλα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο ενώ Την Τετάρτη θα αναχωρήσει και αυτός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Γερμανία.

Μιλώντας στο Sport24.gr ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Κουρμπάν και με ρήτρα αγοράς μίλησε για την νέα σελίδα στην καριέρα του.

"Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχουμε ότι καλύτερο. Μόλις μου είπε ο Βρύζας ότι με θέλει στον ΠΑΟΚ χάρηκα και είπα αμέσως το ναι. Γνωρίζω πολύ καλά τον Βρύζα αφού ήμασταν και συμπαίκτες στην Ξάνθη και ξέρω τι σημαίνει να παίζεις στον ΠΑΟΚ.

Πλέον περιμένω να βρεθώ στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και εφόσον όλα πάνε κατά ευχή να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.

Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα. Αυτή η έδρα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη στην Ελλάδα. Οι φίλαθλοι της ομάδας δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: